Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Benne van a cikkben, a munkanélküliség alig nó majd, persze, mert mindenki kimegy. Tegnap jött hozzám egy értelmes fiatal srác interjúra, másfélszer annyi fizut ajánlottam, mint amit eddig keresett, de azt mondta januárban megbeszéljük, mert a haverjai már mind kint vannak és ő is fontolgatja,
Félreérted. Innen Mark Rutte országából nézve kaptak egy igéretet,hogy ha ayt a 27 jogállamisági kérdést rendezik,akkor majd kapnak pénzt. Lásd lengyelek sem kaptak egy centet sem. A világ a covid után az energiakrizisbe futott bele. Ha néha ayt hallanák meg magyarországon amit pl Leyen mondott,hogz vége az olcsó gázra épülő világnak... Az igéret a magyar állampolgároknak szól nem a Nemzeti együtlopás rendszerének.
Létezik a világon jóindulat még. Nem a kolstortörpét nézik hanem a cirka 9 millót,meg mondjuk a fittyfenének hiányzik egy új keleti blokk. szóval idönként csontot dob a nyugat a kutyák közé. Üdv ez az első kommentem.ha néha elirok valamit,vagy nem lesz ékezet bocs Nl keyboardról vagyok.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)