Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azt csak latja, hogy a felretett penze egyre kevesebbet er, miert nem emelnek kamatot, miert szorjak meg a penzt mindig ? Olyan egyszeru, ua mint egy haztartasban, most sporolni kell. A koltsegvetes detto? Nem ertik meg, hogy most le kell allitani a hulye hiteleket, arstoppokat, stb. Mikor jonnek ra, Mikor sor lesz a bankokban es valtoknal?
Ehhez erteni kéne, hogy mit is jelent az, hogy nem direkt módon raboljak le a jo népet. De ugye, ezt meg az iskolakban nem tanitjak, csak hogy az apa ferfi, az anya meg nő. Elbutitott nemzet lett a magyar.
Nem ertem , Magyarorszag on senkinek nincs megtakaritasa, hogy vegignezik, ahogy ez a banda kirabolja oket. Miert mindig a tucskoknek kell segiteni. Komolyan ez a rendszer rosszabb mint a kommonizmus
Briteknél, még elszurcsolik a teát, picit megpihennek, aztan 17h utan illedelmesen, jó eséllyel, szét csapjak a forintot. Este kozos meccsnezesre odaernek a Pub-ba, ha sietnek.
Drága Egykomám, nem te írtad büszkén, h az alapítványok nem lopják el a pénzt, hanem gyarapítják? 260-ból 280 lett 8 év alatt. Erre reagáltuk, h az infla miatt az legalább 30%-os vagyonvesztés.
Utoljára ! Goldinak írtam: Helytelenek az alapítványokba tolt pénzek ! Erre szó szerint K. anyázott valamelyik . Majd utolsó szavaid : Csak ne nyomjatok propagandát.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)