Ebből én azt a következtetést vonom/vontam le, h. talán inkább shortolni kéne. Ez marhaság? Felfelé továbbra sem akaródzik. A hétfői kis emelkedés a rollover előtti kapkodás volt, ki is múlt még aznap. Azóta csorgás, mint az utóbbi hetekben. A fele longomat leépítettem, shorttal próbálnék szépíteni, aztán lentebb újabb kísérlet longra, amikor, TL106 helyett 104-gyel. Hátha visszahozna valamit. A 106-os hígítási kísérletem nem jött be, hétfőn 17.00-kor dobni kellett volna, akkor segített volna sokat, de már kérdéses, h. szabad-e vele kockáztatni.
Az árakat a körülmények határozzák meg, nem az, hogy menni volt a múltban... Persze lehet annyi , ha megváltoznak a körülmények. Egy hirtelen béke lehet max problémás, ha a meleg idő előtt jön. Irán jól sakkozik.. Az idő a legjobb figurája ...
Úgy néz ki hogy senki/kevesen kérték leszállításra ezért esett veszettül a múlt havi mindenáron átkötni/rollover a következő hónapra. $0,14 volt az Erste rollover-e is.
Jogos az észrevétel. A minimumra vonatkozó 2,5-ös tippem valóban helytelen lehet, alá fog esni valószínűleg az árfolyam. Az itt felsorolt menüből a 2,21-et választanám minimum-becslésnek. :) Szerintem nagyjából addig a szintig (2,2-2,3) még lemehet az árfolyam, de annál lejjebb már nem várnám.
Hát, a kitermelés még mindig elég magas. A hűtési igény májusban meg szokott jelenni már, de be is van árazva. Jelentős, extrém felmelegedés, vagy kitermelési oldalon történő sokk esetén lehet short squeeze. Főleg ha a kettő együtt történne.
megint utólag okos az ember: a tegnapi megugrást 2,5-->2,62 a pozíció csökkentésére kellett volna használni. Most a rollover után ott vagyunk, mint tegnap, jön a csorgás? :S
Én csak EBHENHUBL104-ben vitézkedem. Vettem az esés végig. A téli nyereség 2/3 eddig elment. De Én bízok benne hogy egy jó kis időjárás anomáliáig kitart kiütés nélkül. Sajnos a múlt héten már alig vettem és ma reggel 10:00-ig se kaptam senkitől, utána nem voltam gép előtt visszavontam az ajánlatom.
Lejárt a májusi NG Futures, amit március 20-án vettem, amikor azt hittem elindult felfelé, és utána a beállított kiszállási pontom sem teljesült. 3.038->2.563on adták el, 47.5 cent veszteség, ami nem kevés. A júniusi meg péntek óta 15 centet ralizott. Durva, hogy ősz óta vártam a WTI-t felfelé és vettem az újabb és újabb adatokat, végül év elején örültem hogy visszakerestem amit elvesztettem tavaly és valahol $62 körül lezártam. Most a gázzal jártam így,de nem veszem már vissza.
12.48kor a 19000 141 viszont talán vétel, aki talán ki is szállt 16.21kor 149-en. Viszont 16.13-kor vki 159en 48430 db.nyi fantáziát látott benne. Remélem jól látta. Még maradok.
Ng megvezet bennünket azok a nagy kötések veszteségesek mert magas áron vették olcson adták el sok bukóval mert gondolom a kozeli kiutesi arat akarták kikuszobolni Gaben is pénteken kiszállt es sokan mert folytonos lejtőn levo Ng idegesito talan mostmar
-MSCI Emerging Markets Index - ETF.-Az emelkedő trend majdnem elérte a korábbi csúcsot, a 65,63-as szint környékét. Ez az index is jelentősen túlvett lett, így az emelkedő zöld trendvonal törése okozhatna újabb esést, de ehhez egy erős csökkenő gyertya kellene. Alul az 56,25 lehet támasz.Ellenállások: 65,63; 67,5. Támaszok: 56,25; 50; 48,43; 46,9.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.