Én köszönöm a rajzot, itt ritkán látunk ilyesmit! :) Az 5k környékében én bízom, a féléves átlagár körül szoktam még bővíteni, ha tudok. Most a féléves 5250, az éves 4900 körül van. TBSZ-re, fundás, longos invesztor típusként nekem jó. Aztán meglátjuk. :)
Megvenni az esést? Hm . Nem biztos hogy jó dolog elsőnek ugrani. A tavalyi év kivételesen erős , lekommunikáltan, osztalékot hozott … A shortfólió cikke nélkül is valaki megnézi a szép felhős májusi eget👀..
84 Miló nem egy két ember.. Én 1 db-ot se adtam el.. De nem néz ki jól… A következő jelentés Elfogja dönteni ennek az irányát.. Több kifogás nincs hat se lesz jó meg vissza 4000 alá.. Itt már eredmények kellenek én ezt már többször mondtam.. Továbbra is mondom hogy bizalomvesztés is vezetett ide.. Az a 6100-as célár élet karcsú..
Ennyin is pont belecsíptem, meg 5300-tól lefelé új TBSZ-re. Csipegetnék még egy kicsit, ha valaki rövid távra jött ide, és dobálja most pl. a paráztató shortfólió cikkre.
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.