Amennyire csábít, annyira taszít ez a cég. T. Pistike jelenléte kimondottan TASZÍT!!! Viszont Chikán ügyes emberke, és akár már ma "méretugrás"-t jelenthet be. Nem tudom... Talán ilyenkor kell inkább a NEM mellett dönteni. Vagy igen...
Ez szuper és köszönöm… De jó lenne már egy árfolyamot 7000-8000 fölött látni .. Mert sajnos mindjárt meglesz a 2000 Ft forint köztünk meg a nyomda között:-(
Nem régen volt a gázbeszerzéses hír. Ez pedig áram. 5 cég, ALTEO itt is. . “az öt kiválasztott cég erős átfedésben van azokkal, amelyek a gázos közbeszerzésen is befutottak. Az állami MVM, a MET irányítása alatt álló E2, az E.On és a kormányközelivé lett Alteo áramot és földgázt is fog szolgáltatni az állami intézményeknek a következő években.” + Cyeb Kft . https://g7.hu/kozelet/20250519/rekord-rezsibiznisz-900-milliard-forintos-szerzodest-kotott-ot-ceggel-az-allam/
De mondhatnám úgy is hogy az állami nyomda egy másik ligában játszik… Ott egy kiszámítható osztalék politika van… Nem ugrál évenként van nincs van nincs lesz nem lesz.. Ja és mindig mindenki azzal jön hogy a ALTEO meg a választások meg ez meg az… Az állami nyomda is függ a Fidesztől úgyhogy ne fogjuk már ezt az egész gyengeséget Tiborcra.. Az állami nyomda is függ a Fidesztől mégis repül..
Érdekes mert a 4-ig meg kiválóan teljesít… Szerintem az osztalék politika hibás… Maga a cég jó De az hogy össze vissza fizet Osztalékot Néha az osztalékon felül extra osztalékot utána meg nulla.. Ez baromira Kiszámíthatatlan.. Most se kellett volna akkor osztalékot fizetni nemhogy extra osztalékot.. Nem jó ez az osztalék politika.. Mindegy elfér a polcon meg így is kurva sokat kerestem már vele.. Szeretem ezt a részét amúgy nagyon.. Csak hát az ember mindig többet akar
Mocorog de inkább nem mondok semmit… Sajnálták a pénzt az osztalékra, Lófasznak nem kell sajnos így… Nyakig ülök ebbe szóval van jogom véleményt mondani akár tetszik valakinek akár nem lehet - szólni.. De a jó cég az növekszik kis méretben is meg közbe a befektetőknek pénzt is ad… Egy tőzsdei Cég kétféleképpen tud hozamot adni a részvényeseknek.. Az egyik a részvény emelkedés ahogy növekszik a cég pluszba még az osztalék is. Az a jó cég aki mind a kettőt megugorja.. Sok Anita azt hitték ha majd nem lesz osztalék milyen magas lesz a részvény ára… Többször leírtam már se magas részvényár se osztalék.. Ez a legrosszabb forgatókönyv mindegy hosszú távra el van leszarom az egészet
Jelentem felvett a portfoliomba az Alteo-t, kicsit látom későn, de szeretem megérteni a céget és a kilátásokat, viszont azt hiszem itt még mindig kifejezetten komoly növekedési potenciál van. Biztos jövök majd néha ide (is). Szép napot mindenkinek!
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.