Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Nemszamit kedd, 14:51
Előzmény: #210916  Istvan78
Igen, tipikus, ha a másik bele trafál akkor hiszti és mocskolódjunk, jó taktik
________
________ kedd, 14:50
Előzmény: #210861  ________

mondtam én
az ex First Lady darálta be a fideszt 
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
.
https://wmn.hu/wmn-szuro/67366-Zabola-Mikes-csalad-Levai-Aniko-K-Endre-kegyelmi-ugy
Nemszamit kedd, 14:50
Előzmény: #210906  maxwax
Aki it szarkupacozott azok ti voltatok és vagytok. Neked és társaidnak bármilyen érv kevés lenne mert szemellenzőt viseltek és azt hiszitek jobb lesz, de eddig minden csak arra utal hogy diktatúrát akár kiépíteni. Ha figyelmesen elolvastad volna, rájössz hogy azt sérelmezem hogy szapulva van 2,5 millió Fideszes embertársad csak mert nem osztja a véleményed. Szerinted a te véleményed a fasza, szerintem és a többi ember szerint nem. Nem csak a vereséget, de a győzelmet is kezelni kellene, és nem úgy mint Puzsér hogy iróniából ki kell takarítani az összes Fideszest... Ha arról szól a politika hogy gyűlöljük egymást, akkor a Tisza a nyerő párt. Lévén hogy nem vagyok jós, mást nem lehet mondani mint meglátjuk, viszont meglátásom szerint te sem a jovőböl jöttél és jós sem vagy, így te sem tudhatod hogy jó lesz vagy nem. Számonkérés arra vonatkozik hogy nem a szardobálásról kellene szóljon 2 hét után még mindig a kormányzásnak, de eddig más nem történt, a fiatalok meg ezt élvezik. Szóval a vágy ki van elégítve így nem avval foglalkoznak az emberek amivel kellene. És továbbra is azt mondom majd meglátjuk....
ronaldinyo kedd, 14:45
lusta disznók kezdjenek végre dolgozni.birok ügyészek rendőrség katonaság -minden más állami alkalmazottak.elég volt .aki nem csinálja ki lesz rugva,mert azért mindennek van határa-majd megcsinálja más.
Istvan78 kedd, 14:43
Előzmény: #210910  Nemszamit
Szerinted kit érdekel a nulla tartalmú hisztid, a rosszindulatú hülye szajkózásod?
Nemszamit kedd, 14:40
Előzmény: #210913  Istvan78
Majd meglátjuk... remélem igazad lesz, de ahoz hogy építsünk előbb rombolunk, lásd Radnai 🤣
Nemszamit kedd, 14:39
Előzmény: #210910  Nemszamit
🤣🤣🤣🤣🤣
Oké fiam 🤣🤣 köszönöm a cuki kis dumcsikát, annyira jópofik vagytok, 0 produktummal, de sikerült megnevettetned 🤣🤣
Istvan78 kedd, 14:39
Előzmény: #210900  Nemszamit
Ne hazudozz, a Tisza nem akar elvenni semmiféle családi adókedvezményt. 
Nemszamit kedd, 14:38
Előzmény: #210909  Istvan78
Mondod te, de a Szar Fideszes kifejezésen kívül nem láttam még mást. Érvek kellenek? Az első intézkedés a kilakoltatás leállítása... le lett állítva? Helyette egy szánalmas visszamenőleges hatályú törvénymódosítás, nem jóléti intézkedés...  Kampánya alatt a tömérdek hazugság nem elég érv? A saját felesége lehallgatása és bántalmazása nem elég érv? Skandáljuk hogy fujj Orbán, ezt elfogadom..  De egy ilyen ember?? Tényleg?? Na ezért érdemli ezt most meg az ország 🤣
Istvan78 kedd, 14:37
Előzmény: #210897  Nemszamit
Hiszti csak a részedről van itt. Amit a Tisza csinál, az a politikai számonkérés, felelősségre vonás. Majd jön a NEM politikai számonkérés, ami a vagyonelkobzást és börtönt gog jelenteni.
Egyébként a Tisza két hete van kormányon. Érdekes, amikor a Tiszán kérnek számon valakik kétheti kormányzás után, de nem kérték számon a jó kormányzást a Fidesz 16 évében és az se zavarja őket, hogy a Fidesz által itthagyott nagy rakás baj és problémahalmazzal kell megküzdeniük a tiszásoknak.
Nemszamit kedd, 14:34
Előzmény: #210905  Heisenberg
Ami azt illeti igen, büszke vagyok, és miért? Mert az nevet aki a végén nevet, majd meglátjuk ki lesz az. Sajnos nem egyszer, hanem már most túl sokszor hallgattam végig országunk szégyenét, és minden amit mond fujj Orbán, hát hajrá, itt a lehetőség, mutassa meg de a fujj Orbán helyett, nárcisztikus és full szerelmes a csávókám, ezért ásná alá. A Fidesz mögött 2,5 millió BIZTOS szavazó áll. A Tisza mögött mennyi a BIZTOS?? Számok kellenek, és a biztos 4 év múlva fog kiderülni 🤣
Istvan78 kedd, 14:32
Előzmény: #210896  maxwax
"Tudod, az idegen szavakkal telepakolt, fölényeskedő stílus még nem helyettesíti az érdemi érvelést."
.
Na de mit tehetne szegény feje, ha nincsenek érvei, akkor elő kell bányászni mindenféle nemtelen eszközt. Úgymint a Fidesz csinálta 16 évig.
Istvan78 kedd, 14:29
Előzmény: #210890  Sehmet
Nagyon hülye szöveg, "exbolsik" Tudod te mit beszélsz? 
Egyébként el kellene döntened, hogy Orbán Anita balról jött-e vagy jobbról, eddig mindkettőt hallottuk tőled.
Istvan78 kedd, 14:27
Előzmény: #210886  Sehmet
Nem a pártot kell követni, hanem az értékrendet, amit követ a párt. Te a pártot követed. Ostoba hozzáállás, de sajnos túl sokan választják ezt az egyszerű hozzáállást. Maradnak a 20 évvel korábban választott pártnál, mert akkor az ő világnézetük politikájuk állt a legközelebb hozzá, majd maradnak a párt mellett, pedig az a párt már pont az ellenkezőjét csinálja, mint anno.
maxwax
maxwax kedd, 14:18
Előzmény: #210903  Nemszamit
Figyelj, attól még nem leszel politikailag érett, hogy minden második mondatod sértés meg fölényeskedés. Eddig egyetlen konkrét érvet nem sikerült leírnod azon kívül, hogy "fujj Tisza”, "majd rájössz”, meg hogy szerinted mindenki hülye, aki nem úgy gondolkodik, mint te. Ez nem politikai vita, hanem kocsmai hiszti.
Az külön vicces, hogy te kéred számon a tiszteletet, miközben az első posztodban több millió embert szarkupacoztál le. Utána meg előadod, hogy bezzeg a Fideszesek nem sértegetnek senkit. Legalább próbálj meg következetes lenni.
És ne aggódj miattam, attól még hogy valaki nem tapsol neked, nem biztos, hogy 20 éves, bulikázó hülyegyerek. Egyszerűen csak vannak emberek, akik nem dőlnek be annak, hogy a politika annyiból áll: "mindenki hülye, csak én látom jól”.
Heisenberg
Heisenberg kedd, 14:17
Előzmény: #210903  Nemszamit
Jóember! Egyszer, csak egyszer hallgasd vegig Magyar Petert. Es gondold vegig, hogy miben van igaza.
Apropó hol van a hős vezéred, Orbán Viktor? Milyen sereg az, aminek a vezetője elfut, mikor veszít, es ott hagyja a csatatéren az embereit? Erre vagy büszke? Erre a szaralakra( Orbán) egy fadarabot sem bíznék, mert azt se védené meg, de inkább azt is ellopná....
Ja, valóban nem szarkupacozták le a Tisza szavazóit, csak éppen lepoloskázták, le hazaárulózták, es kizárták őket a nemzetből.
Jó vergődest, vége van!
Nemszamit kedd, 14:05
Előzmény: #210902  maxwax
Akkor miért teszitek? Ti szarozzátok a Fideszeseket 
Nemszamit kedd, 14:04
Előzmény: #210901  maxwax
Ti nagyobbat szívtok majd, és várd ki a végét, fe látom neked ez nagyon tetszik, kíváncsi leszek akkor is fog e tetszeni amikor majd nem lesz miből bulikázni meg iszogatni, és a többi ami evvel jár. Nagyon nem hat meg hogy te mit gondolsz, feltételezem vagy kb 20 éves és szart se tudsz még, de majd rájössz. Higgy amiben akarsz, és higgy amit csak szeretnél. Hallgatom a parlamenti felszólalást, és eddig más nem történt mint fujj Orbán... gratulálok, ebből jó sok tanulni való van.. senkinek nem vagyok alt profil, és a te véleményed pont nem érdekel... amit neked viselni kellett hogy anyu meg apu nem 40 ropit adott a bulira csak 20-at, mert Orbán fujj... Szart se tudsz, de majd rájössz, és nem kellett viselni mert a Fideszesek nem szarkupacozták le az egyébként értelmiségi tiszapárt támogatóit.
maxwax
maxwax kedd, 14:04
Elfelejtettem:
Lehet támogatni vagy utálni bármelyik oldalt, de attól még több millió embert leszarozni nem politikai érv.
maxwax
maxwax kedd, 13:58
Kinek a tartalék profilja vagy, hogy pont ide írtad a regisztrálás utáni első kommented?
.
Egyébként szokjad az ellenzékiséget, mert négy év múlva lesz a következő választás. Mi 16 évig bírtuk, neked is ki kell bírnod.
Egyébként manapság ciki fideszesnek lenni, de a te döntésed.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek