Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bronz 2026. 05. 18. 16:05
Előzmény: #210517  offshort
Ezért nem értem, hogy a Tisza miért vár július 1-ig, már most kellene a lakhely elhagyási tilalom
bronz 2026. 05. 18. 16:04
A Pedofidesz milliárdokkal megtámogatott prímása diplomata útlevéllel utazott.
https://telex.hu/after/2026/05/18/maga-mint-mas-muvesztarsamnak-nekem-is-van-diplomata-utlevelem
badsector1
badsector1 2026. 05. 18. 16:03
Előzmény: #210516  Peterbond
Sehmencer sem érti, hogy nem a fideszpropagandával volt a baj, abból most is kihozták a maximumot, hanem az alkalmatlan kormányzással.
offshort
offshort 2026. 05. 18. 16:01
Előzmény: #210513  bronz
ezért írtam régebben hogy nem szabadna kiengedni az országból! 
lakhelyelhagyási tilalom vagy háziőrizet! 
ugyanez lölö-re, mato-ra, rogan-ra, tiborcra! 
plusz bankszámla, ingatlan, ingóság, cégek zárolása, 
(ami nem elvételt jelent, hanem csak jegelést') 
Peterbond 2026. 05. 18. 15:56
Előzmény: #210514  Peterbond
Annyira látszik mennyire Fideszes belső buborékokból nyomod ezeket az infókat mert ERRE a honlapra és cikkre szinte csak belső Fideszes összeesküvéses oldalakról találhattál rá.
szieszta 2026. 05. 18. 15:54
Előzmény: #210505  Sehmet

Ezek semmilyen pártot nem fognak összedobni, mert ahhoz pénz kell.
A vért izzadva ellopott vagyonukból biztosan nem áldoznának ebből.
Azt mindenki látta, hogy az egész kampányuk közpénzből volt finanszírozva, pofátlanul még ezzel is tömték a csókosok zsebét.
Szülői értekezleten az osztályfőnök megkérte a szülőket, járuljanak hozzá az osztálykiránduláshoz. A közismert milliomos fideszes kiskirály bejelentette, hogy ő majd intézi a buszt. Megkérte a polgármestert, hogy adja kölcsön az önkormányzat széteső matuzsálem autóbuszát. Gyerek korában ezzel mentek az úttörőtáborba. :-) Csak egy fillért se kelljen visszaadni az ellopott vagyonból.
Peterbond 2026. 05. 18. 15:54
Előzmény: #210500  Sehmet
Northwawenews :). Végülis nem nullát ért el a scam testen:
.
northwavenews.com Reviews: Is this site a scam or legit? – Scam Detector
.
Biztos egy ilyen ausztrál blogszerű ( mert ugye ez még csak nem is újság, a "cikk írója egy suhao nevű blogger ) Komolyan ilyen szemeteket linkelsz ide? még a Vadhajtások is jobb hivatkozás ettől.
bronz 2026. 05. 18. 15:52
Előzmény: #210512  offshort
Nyugalom, hivatalosan csak vb-t megy nézni,  meglátogatja Récsölt és a stróman vejét.
Aztán a gyakorlatban szerintem kint is marad, majd kitalálnak valami hazugságot a megmaradt tábornak, hogy mi miatt nem jön haza egy darabig.
Szegény Gazsi is már pakolt, tolatva kellett menekülnie Hadházy elől.
offshort
offshort 2026. 05. 18. 15:46
Előzmény: #210500  Sehmet
jojo, de kire gondolnak?
viktorra? 
az EU vezetőjeként az usa-ból fog irányitani? 
merthogy a nyáron oda menekül! :)) 
(abszolut nem csodálkoznék, ha találna valami mondvacsinált kifogást és nem térne vissza!)

ekkora gyáva szar alakot azért ritkán látni a magyar történelemben! 
 diszmagyarkodo hubéruraskodó, mentés, nemzethy imitátorok! :))
Ivanhoe 2026. 05. 18. 15:46
Előzmény: #210508  Shortelek
Majd hoz egy Nézőpont Intézet által gyártott "választási kutatást" - vagy várjunk csak... :D 
Hiszen minden pontosan úgy történt eddig is, ahogy gondolta.
bronz 2026. 05. 18. 15:42
Megy a rettegés még mindig, már uncsi.
Peterbond 2026. 05. 18. 15:42
Előzmény: #210502  Sehmet
"Legalább legyél logikus és következetes, ha már más nem is várható el tőled! 2022 hány éve volt? És mi volt a jóslatom 6 éve, 2020.-ban? Non cogito, ergo sum? Descartesnek kikerekednének a szemei! :-D "
.
Megint nagy mellénnyel próbálod beállítani hogy én írogatok tévesen de úgy hogy semmi köze nincs annak amit írsz ahhoz amit én írtam. Sehol se írtam 2022-t. 6 éve folyamatosan voltak jóslataid ( nem egy konkrét időpontra értettem lehet 6,5 vagy 7 éve is nyomod annyira azért nem néztem vissza ). Bármikor megírták hogy magas az infláció, nem lesz tartható a hiány, időarányosan rossz a hiány stb... Mindig ment az adott témában hogy majd térjünk vissza rá fél év múlva. Mert nem igaz amit mondunk. Fél év múlva igazunk lett de akkor már a következő számított. 6%-os növekedést jósolt a kormány? Megmondtuk fele se lesz. Te hogy majd térjünk vissza rá fél év múlva. Mikor visszatáértünk akkor már hogy de majd a kövwetkező félévbe jön meg a növekedés. Akkor se.
.
Magas a hiány, nem lesz tartható a 3%-os eredeti cél se. Te mondtad de de majd meglátjuk csak időarányosan alacsony. 5,5% lett. De akkor már majd jövőre. Konkrétan az éves államháztartási hiánynál ezt ÉVEKIG játszottuk el. Én írogattam neked minden évben hogy 2 éve, 3 éve, 4 éve 5000 milliárdos a hiány és hogy az adott évi jóslás se reális. Te olyankor mindig majd meglátjuk jövőre. Ezt konkrétan a Covid óta 2020 óta toltuk Minden évben. De ilyenből tucatnyi volt. Mert te mindig elhessegetted az épp aktuális tényt egy jövőbeli reménnyel hogy MAJD neked lesz igazad. De sose lett.
.
Már ezt amit most írok vagy 2 éve felróttam neked annyira nem újkeletű dolog.
Shortelek 2026. 05. 18. 15:31
Mekkora egy negatív személy vagy te pubi, nem bírod elfogadni, hogy orbánod kuka, fidesz kuka, máshova kellene beállnod.
Istvan78 2026. 05. 18. 15:21
Előzmény: #210504  Sehmet
"1.) Ukrajna akkor nyer, ha a Donbasszt elveszíti, mivel a keleti és nyugati rész közötti civilizációs szakadék nem tesz lehetővé fenntartható békét Ukrajnában."
.
MI szerint másképp állnak a dolgok, le vagy maradva kissé...
.
"A háború hatása és a modern identitás
  • Egységesülés: Az orosz agresszió (a 2014-es krími és donbászi események, majd a 2022-es teljes körű invázió) radikálisan átformálta a társadalmat.
  • Közös identitás: A korábbi politikai és nyelvi megosztottság háttérbe szorult. A keleti, orosz ajkú lakosság jelentős része is az ukrán állam és a nyugati integráció mellett kötelezte el magát.
  • Nyelvváltás: Keleten is tömegesen térnek át a mindennapi életben az ukrán nyelv használatára, így a kulturális határok egyre inkább elmosódnak."
:
Sehmet
Sehmet 2026. 05. 18. 15:18
Előzmény: #210503  ronaldinyo

Ebben egyet is értünk. Szerintem Orbánnal nem lehet választást nyerni, és a Fidesz korábban megszűnik. De - ahogyan már írtam - ha jön egy másik, sértődött NER-es, és összedob egy pártot, valamint támogatja egy modern baloldali párt létrejöttét, akkor a mostani köpönyegforgatók - akik bizonyára, borítékolhatóan csalódnak M.P.-ben és kormányában - ugyanúgy megfoszthatják a trónjától, mint ahogyan trónra emelték. 
A helyében én most félelnöki rendszerre változtatnám a jelenlegi rendszert, és közvetlenül választatnám meg az elnököt, és azon jelöltként indulnék is, amit biztosan megnyerne, de lenne ezzel egy kis bibi, az EU jogállami rendszerébe nem férne bele az ilyen módosítása az Alaptörvénynek/Alkotmánynak, amit a választás előtt 1 évvel nem is lehet módosítani. Addig pedig már - miután kihaknizta magát - el kellene kezdeni kormányozni, és az az Alaptörvény módosítására is egyeztetéseket és népszavazást ígért, aminek az ideje minimum egy év, stb. Addig pedig nem tartana ki a haknizás, mint kormányzati "eredmény". 
Sehmet
Sehmet 2026. 05. 18. 15:09
Előzmény: #210498  totoro

Akkor engedj meg két megjegyzést a következtetéseidet illetően:
.
1.) Ukrajna akkor nyer, ha a Donbasszt elveszíti, mivel a keleti és nyugati rész közötti civilizációs szakadék nem tesz lehetővé fenntartható békét Ukrajnában.
.
2.) Trump ki fogja húzni a 4 éves ciklusát, ergo nem veszít, bár lesznek kellemetlenségei, ha a képviselőházi és a szenátusi többséget is elveszti, de addig még van fél-év. 
.
Az "impeachment"-ek az USA történelmében még egyszer sem végződtek az elnök elmozdításával, pedig Trump ellen korábban kettő is volt az első ciklusában. 
ronaldinyo 2026. 05. 18. 15:04
báj báj szása orbánviktor.továris konyec-4 év mulva nem jut be és aztán utána megszűnik a fidesz
Sehmet
Sehmet 2026. 05. 18. 14:50
Előzmény: #210496  Peterbond
Legalább legyél logikus és következetes, ha már más nem is várható el tőled! 2022 hány éve volt? És mi volt a jóslatom 6 éve, 2020.-ban? Non cogito, ergo sum? Descartesnek kikerekednének a szemei! :-D 
Sehmet
Sehmet 2026. 05. 18. 14:46
Előzmény: #210499  sasa44
Hááát, ahogyan anno a miniszterfeleség agyba-főbe dicsérte Orbán Viktort, akkor még az is legalább annyira elképzelhetetlen volt - ecsém - , hogy pár-év múlva miniszterelnök lesz azoktól támogatva, akik három-négy évvel ezelőtt még feleségestől szidták! A politikában soha nem mondd, hogy soha! :-D 

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek