Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
maxwax
maxwax szombat, 21:05
Előzmény: #210414  Borisz
Havasi nem közszolga. Viszont van egy pont, amit egy helyettes államtitkár sem léphet át és ilyenkor tálcán kínálja a lehetőséget, hogy ne legyen jogosult a végkielégítésre és Havasi pontosan ezt tette, sőt, még dobott is rá egy lapáttal. Tudod,, mindig azt mondom, magasról lehet nagyot esni és Havasi április 12 óta ebben az állapotban van. 16 év után se munkája, se kilátása bármilyen állásra ebben az országban. Szar ügy lehet.
Viszont olyan emaileket sem kell írni, amit a telexnek küldött. Egyébként egyet árulj el, mi a fenét keresett abban az épületben szombaton? Azt mondta, bement dolgozni. Mit és kinek?
https://telex.hu/belfold/2026/05/16/havasi-bertalan-felmentes-magyar-peter-nyilatkozat-helyettes-allamtitkar
Borisz szombat, 21:01
Előzmény: #210418  Mississippi
télleg, ezt én már el is felejtettem. hát persze, ez volt a pofátlan végkielégítési adó. akkor most kölcsönkenyér következik szerintem. oszt ha megkapták, onnantól már az ő khm becsülettel megszolgált pénzük leszend, lehet vele bármit csinálniuk, akár Ukrajnába utalni.
Mississippi
Mississippi szombat, 20:52
Előzmény: #210414  Borisz
Egyetértek. De elő lehet szedni a 16 évvel ezelötti fidesz trükköt. 98 százalékos adóval terhelték a szocik végkielégítését.
Mississippi
Mississippi szombat, 20:46
Előzmény: #210410  csendben
Nem tudom hová akarsz kilyukadni. Szerintem nézzük meg a költségvetés helyzetét, azután árazzuk be ezt a projektet. Leszarom hogy 2 százalék az unios elvárás, ha nincs pénz akkor a kutatás, az űrprogram, a fegyverkezés kicsit visszafogottaban költekezzen. Nálam a tehetséggondozás is a felzárkóztatás után van fontossági rangsorban. A közpénzek felhasználásának átláthatósága pedig mostantól alap. Semmi Kekva.
Borisz szombat, 20:35
talking about azbeszt...
2023-ban volt egy azbesztmentesítési pályázat. NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő ZRT. Aztán arra jött ezektől egy értesítés, hogy a pályázat mindenben megfelelt, deazonbanviszont kifogyott a keret, úgyhogy bakfitty. Így jártál.
Most a Nyugat-Magyarországi azbeszt bajokon felbuzdulva rákerestem mesterséges okosságnál, hogy van-e folyamatban esetleg megint ilyen pályázat, azt mondta, hogy már nincs, egy hónappal ezelőtt zárult egy. Megint bakfitty.
Életemben először úgy de úgy feljelentkeznék egy hírlevélre, hogy ugyan sikítson már, ha lesz megint azbesztmentesítési pályázat.
bronz szombat, 20:25
Tuzson Bence lakossagi fórum.
A sok fideszes nyugdíjas demens (mert ezek azok) felháborodott az igazságon, nekik nem ezt mondta az M1 eddig.
https://www.facebook.com/reel/1280607950853019/
Borisz szombat, 20:18
Előzmény: #210413  maxwax
Szerintem a lelépési pénz törvény szerint jár. Azt kénytelen a munkáltató azaz a magyar állam kifizetni a dolgozójának. Ez a főszabály. 
Persze merülhetnek fel késleltető, akadályozó körülmények is, például sikkasztás, csalás, hűtlen kezelés, vagy mittoménmi miatt folyamatba helyezett eljárás, amely keretében a jóvátétel érdekében minden lehetséges anyagi forrás azonnali intézkedésként a jogerős ítéletig bíróilag befagyasztásra kerül. Ez csak ilyen példa gondolatkísérlet. Biztosan vannak nálam sokkal okosabb és sokkal jogászabb emberek az új kormány környékén, akik tudni fogják, hogy miért és hogyan legyen visszatartva a lelépési pénz ezeknek a khm munkavállalóknak.
Egy biztosan nem működik, hogy adják meg a gyermekotthon számlaszámát, oszt mi majd jól odautaljuk. Ez így egy surmó politikai populizmus, semmi más. Azért én az új miniszterelnöktől ennél sokkal de sokkal jobbat várok.
maxwax
maxwax szombat, 20:05
Korábban valaki már írt róla:
"Orbán Viktor a végkielégítését ő is Kárpátaljára utalná, mint az összes fideszes képviselő és államtitkár! A nagydobronyi irgalmas samaritánus református gyermekotthonnak!
A nagydobronyi irgalmas samaritánus református gyermekotthon működését korábban a Bethlen Gábor Alap támogatásai biztosították.
Igen! Az a Bethlen Gábor Alap, amely 2011 óta egy gigantikus politikai pénzelosztó rendszerré nőtte ki magát!!!
Számokban:
2011: kb. 1,9 milliárd Ft
2012: kb. 8–10 milliárd Ft
2013: kb. 12 milliárd Ft
2014: kb. 15 milliárd Ft
2015: kb. 20 milliárd Ft
2016: kb. 59 milliárd Ft
2017: kb. 70 milliárd Ft
2018: kb. 90 milliárd Ft
2019: kb. 100 milliárd Ft
2020: kb. 140 milliárd Ft
2021: kb. 120 milliárd Ft
2022: kb. 100 milliárd Ft
2023: kb. 95 milliárd Ft
2024: kb. 90 milliárd Ft
2025: kb. 91 milliárd Ft
Összesen ez több mint 1000 milliárd forint. Ezermilliárd!!!! És kik felügyelték ezt a rendszert? Orbán Viktor, Semjén Zsolt, Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő apparátusa!
Most pedig ugyanennek a rendszernek a vezetői „jótékonykodnak”, ugyanennek a rendszernek az egyik intézményével. Hát milyen megható ugye? Ez nem kívülre adott pénz!!! Ez rendszeren belüli ellenőrizhetetlen pénzmozgás"
https://www.facebook.com/NemHaldoklunk/posts/pfbid02wbmYntHaeDpoz5kbXEZk8jbZDkmkxLY1BpJ6svR1Gjma8kU7qffMQwP6qimyakG6l
bizz szombat, 20:02
Előzmény: #210406  maxwax
újságírók hada előtt visszapofázott a főnökének, azt hitte még mindig ők irányítanak. Ez hülyébb mint gondoltam. Ez kellett? megkapta
csendben szombat, 19:57
Előzmény: #210409  ronaldinyo
Mit szedsz? 
ronaldinyo szombat, 19:36
Előzmény: #210408  ronaldinyo
vegyenek maszkot.
ronaldinyo szombat, 19:36

azbeszt az uj kovid
offshort
offshort szombat, 19:30
Előzmény: #210402  Mississippi
"Illetve a pénzszivattyúk elzárása ugyanannyira prioritás, mint a visszaszerzés" 

a pénzszivattu leállítás nyilván könnyebb feladat mint a visszazerzés! 
viszont ha megtették volna a megfelelő feljelentéseket, akkor legalább nyoma lett volna , 
(mégha nem is inditja el az ügyészség az eljárásokat)
amik alapján hamarabb lehetett volna élesíteni a valós eljárásokat! 

marha sok idő lett hagyva a lopott vagyonok eltüntetésére, kimenekitésére! 
igy már eső után köpönyeg lesz, 
vagy veszett fejsze nyele , .... lehet választani! 
maxwax
maxwax szombat, 19:30
Előzmény: #210396  gazmber
MP már fel is mentette Havasit. Gondolom, egy biztonsági őr kíséretében elmehet a személyes holmijaiért hétfőn meghatározott időpontban. Néhány nappal hamarabb történt meg, mint remélte Havasi. Elképzelni sem tudom, milyen munkája lehetett még Havasinak, amiért szombaton bement.
https://telex.hu/belfold/2026/05/16/havasi-bertalan-helyettes-allamtitkar-felmentes-magyar-peter
Mississippi
Mississippi szombat, 19:21
Előzmény: #210404  csendben
Megfelel.
csendben szombat, 19:13
Előzmény: #210402  Mississippi
csendben szombat, 19:10
Előzmény: #210400  Mississippi
Igaz,2028-ös adat: "11 millió svéd korona volt, ami az akkori SEK/HUF árfolyammal számolva körülbelül 385 millió forint"
Ebből nem futotta volne egy olyan alapítványra,amelyhez (létrehozása és bejegyzése után!) az adófizetők 265milliárdot adtak volna?.... Te adnál Nekem 1Ft-ot úgy,hogy majd valamikor csinálok vele valamit? 
Kellő komolysággal kezeljünk ekkora közpénzt (SZERINTEM!)....
Mississippi
Mississippi szombat, 19:06
Előzmény: #210401  offshort

Nem lett volna szerencsés a kampányban ilyesmire fecsérelni az erőforrásokat, illetve attól hogy új kormány van, még nem lett lecserélve ao orbánhoz hű államaparátus. Ki fogja elrendelni a letartóztatásukat? Az új igazságügy miniszter, a régi ügyészek, mégis ki?
 Illetve a pénzszivattyúk elzárása ugyanannyira prioritás, mint a visszaszerzés.
offshort
offshort szombat, 18:28
hagyjuk már ezt a krausz, meg a főispán 2 üveg boros historiákat, 
meg a kitudja melyik polgármester 10 millios visszaélését! 

itt lölö+orbán 2000mrd, Mato 650mrd , Tiborc 300mrd, 
Rogán megbecsülhetetetlen, feketén szerzett milliárdjairól (kb 1000mrd) lenne szó! 
Ezeket lássuk hogy elöveszik, 
nem érdekel hogy csak pár napja van hivatalban az uj kormány , 
ezeknek az ügyeknek a jelzését, a feljelentéseket, korruppcios lopások megalapozott gyanuja miatt 
már rég, több honapja el lehetett volna kezdeni, 
és az érintetteket már minimum háziőrizetbe, lakhelyelhagyási tilalomba kellett volna rakni! 

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek