remélem , Ruff jónak tűnik! én megmondom öszintén h már a választások elött feljelentéseket vártam, vagyonbefagyasztásokat és majd a vizsgálatok függvényében az esetleges feloldásokat! mintahogy a fidesz intézte a simon gábor ügyben, ahoz hasonlóan! a gyanusítás után zárolta a bankszámláját (hozzáteszem jogosan) de már a választás utáni 1 honapot is nagyon nagy laufnak érzem a fideszes tolvajokkal szemben, a megelőzés híve vagyok, aztán ha valaki tisztázza magát, akkor rendben!
Pont műkincseket pont nem olyan egyszerű ellopni, mivel ezek 99%-a nemzetközi nyilvántartásban szerepel, könnyű vele megbukni. Nem kell minden marhaságot elhinni. Nem az lesz az elsődleges nekik, hogy pl. 18. századi képekkel és ezüszttálcákkal a hónuk alatt meneküljenek, ha offshore számlákon milliárdokat tárolnak.
Ha ilyen pesszimisták lennének a vagyonvisszaszerzési hivatal tagjai, akkor valóban nem fognak semmit visszaveni. Szerencsére láthatólag sokkal elszántabbnak tűnnek az ez ügyben eddig megszólalók. A kormány ma alakult meg, még fel sem állt a hivatal. Azért pár hónapot adjál már! Ne várd már, hogy már holnap bilincsben viszik el a fél fidesz frakciót.
A Rogán-féle „luxusminisztériumba”, a Miniszterelnöki Kabinetiroda budai várban lévő épületébe a Szociális és Családügyi Minisztérium költözik." :) Ez nagyon jó... MP-nek nagy érzéke van a szimbolikához.
még ha annyi információt megosztanál velünk, h mikor repült az azt megelőző idöszakban a közel keleti államokba honvédségi gép, és mikor repült egyszerre 3 ?! köszi!
Jaj bocs, ennél még szájbarágósabban kell leírni: a KC-390, ami teherszállítógép ment hadgyakorlatra Líbiába, mivel eszközöket is vitt. A szavazatok elhozására meg a Falcon bizjet ment a szaudiakhoz meg Ománba.
az általad linkelt "hang" szerint 96 szavazólapért repültek, az "átlátszó" szerint meg valami hadgyakorlat miatt! itt már némi sántítás van . szerintem meg a választás utáni hajnalon olyan országba repülni amelyekkel nincs kiadatási egyezmény és nincs a bankok között információ cserélési megállapodás, az felettébb gyanus! szóval továbbra is fenntartom hogy a fideszes vagyonkimenekítés egy részlete volt az esemény!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!