"az olcsóbb áron betárolt stratégiai tartalék ma és holnap elfogy. A többit majd tapasztalhatod a kutakon.": benzines vagyok (mármint a kocsim). Melóhelyem gyalog 10perc.Majd csak átvészelem valahogy. A gázolaj akkor is elfogyott volna,ha viktor marad..... Még egyszer: március 3.-a elmúlt... Próbálj megbarátkozni az új renddel...Különben marha nehéz időknek nézel elébe! :-)
A bukott dikti, fél lábbal a börtönben, még mindig képes fenyegetőzni: ".. a fal adja majd a másikat. " Kifinomult ízlésviág és tisztánlátás a javából...
Nincs min csodálkozni. Az elmúlt 36 évben, de az elmúlt 28-ban biztosan, a "kussolj jobbágy" mentalitással álltak a néphez a kormányok. Különböző szinten éreztették ezt, de a legmesszebb ebben a fidesz jutott a DK segítségével a hűbéri rendszer szinte teljes kiépítésével. Úgy látszik a mag szavazók azoosultak is ezzel a hozzáállással. A többség meg április 12 ez ellen szavazott.
a mától hivatalban lévő új kormány még senkit nem cserélt le a média világában... tehát még az nb nevű 'aggodó' fülkés médialakáj haverjai tették ki a 'hamisított(?)'-nak vélt mti fotókat.. amikért most lehet itt nagyon aggódni☺? szvsz
Ezerszer ígérted, aztán mindig belém akadsz! :)) . Kár, hogy csak részleteket idézel és az idézetet se ismered. Volt egy kérdésem ott (nem neked): "Mit tennél az ellenzék helyében egypártrendszer esetén?" Erre indítottál, hogy már megint a tiszát támadom. Plusz egy szerelmetes ömlengés a tisza mellett, amit itt is naponta eleresztesz. Röviden és elismerem erősen reagáltam, de mit tegyek ha ez a meggyőződésem. Az avatárom is ezt jelenti. Aztán emlékeztettem a köztévés elszólással, hogy itt már kérdésekkel is lehet provokálni. Ennyi a sztori, de tök fölösleges volt összefoglalnom, de ha már leírtam elküldöm. . Mára ennyi, fölösleges küldözgetnetek. :) (Üzemanyagár?!)
Azt hiszem, ez lesz ma a nap híre. A fideszes Németh Balázs aggódik a közmédia függetlenségért, amely közmédia 16 éven át tolta napi szinten a hazug fidesz.propagandát. https://24.hu/belfold/2026/05/13/nemeth-balazs-aggodik-a-kozmedia-fuggetlensegeert/ Tuzson meg a szatyor fing miatt aggódik, hogy lecserélnék ezt a fideszes féket.
Én kerülöm eulert, mert volt egy gondolatmenetem egy másik topikban és erre a bejegyzésre jött egy egy számomra elfogadhatatlan válasz. Ezt írtam: "Kicsi ország vagyunk és kevesen élünk itt, nekünk az kell, hogy a kormányunk tegye a dolgát, fejlődjön az ország és az emberek jól, egészségesen, nem gyűlölködve éljenek itt. Az ellenzéknek pedig persze dolga a kritika, csak rohadt nehéz egy olyan parlamenti ellenzéki pártnak, aki az elmúlt 16 évet vitte és láttuk, hova jutottunk." Ez volt a válasz: "Mondhattad volna rövidebben: "Kis ország vagyunk, egy csőcselékünk van."" https://forum.portfolio.hu/topics/mit-tennel-az-ellenzek-helyeben/39102#9824878
Nem tudom, hogy van e értelme megfejteni az agyad működését, mi drive-olja a folyamatos hazugságaidat. De vackoros a jelzőit a fideszes vezetésre értette, azokra meg nem túlzóak
Iden hiány: kb. 8000 milliárd Ft, ez már jól látható 4 hónap után, piszkosul megcsúszott az idei költségvetés. MNB: 6000-7000 milliárdos akna Csontvázak még a szekrényben. Erre csökkentsenek adót? Sokkal rosszabb a költségvetés helyzete, mint ahogy az március elején látszott.
Az idő ott állt meg, múlt szombaton, amikor az új Országgyűlés törvényerőre emelte Orbánék veszélyhelyzeti rendeleteit. Többek között az üzemanyagok védett árát. Csakhogy az olcsóbb áron betárolt stratégiai tartalék ma és holnap elfogy. A többit majd tapasztalhatod a kutakon. . Tehát nem az időt kell megállítani árstopokkal, hanem ahogy az még március 3-án azonnali intézkedésként követelve lett, pl. az adótartalomhoz kell nyúlni.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!