siiralmas nézni hankó miniszter vergődését az egyenes beszédben. a csóka azt sem tudta kinek-mire adott 500 milliókat kulturális programok címén... és büszkén vállalja. ner buborékban hazudozik. bilincsre gondolok
De még arra is eszetlenek a csávók hogy ne most csináljanak idiótát / jobban / magukból egy szép kis narancs bukta után . Húznátok meg , le magatokat wawa vau meg narancsos hekk . Kezdem azt hinni jó Bencsik módjára ti is a KISZ be kezdtétek..
Igen . Nagyon jól lehet látni az igazi hernyótermészetüket . Bár én eddig is sejtettem , hogy a gerinc nem az erősségűk. Tudásuk nem sok azt eddig is láttam mert az egyik egy országminősítést nem bírt 4-5 x éve értelmezni a másik meg a folyamatos felbeszélődumájával meg a manipulatív kereskedésévével próbálja “ kitömni” a jó hiszemű kezdőket . Az egyik évekig csak szarozta Orbánt most megy siratókórus semmi hozzá képest . Ezeknek becsülete. Sose volt ..
sogor az nem vér rokon! amugy meg jöhetnek III/III listák, olajügyek, paks, belgrád vasut ... stb! hajrá, én drukkolok h derüljön ki minden fideszes szemétség, és minden fideszes közpénz lopás! ismerje meg az ország ennek a hernyo bagázsnak a bűntetteit!
xD Nagyon vergődnek látom.Érzik hoyg telik az idejük méghozzá gyorsan. Május 9!!!! Nem értem amúgy mit hisznek mit tudnak elérni? Semmit mert az emebrek arra fiygelnek hogy fog működni az ország és utána fognak véleményt modnani addig le se szarják ezeke ta kijelentéseket amivel itt erőldökik a bukott pedofidesz.
Nem az a baj, hogy a rokona, hanem nem is lehet senkit felelősségre vonni. Itt rendszert kellene végre váltani. Miniszterekkel szemben bizalmatlansági indítvány a parlamentben. Ha nincs vele baj maradjon miniszter. Majd a parlament eldönti.
meglátjuk! valószinű h jó szakember, 20-on éve ismeri MP! 1-2 éve MP hugának a férje! nem a legszerencsésebb választás, támadható felületet ad kapásból a gyökér fideszeseknek! de gondolom mindenkép el akarják kerülni a korrupcio és a részrehajló megoldások látszatát is!
Ha jó szakember, felőlem a testvére is lehet. Egy biztos. Eddig nem loptak, ami nem mondható el az ezermilliárdokat kilapátoló nagynemzeti, nagykeresztény, turbó nagymagyar narancsos pedofilokról.
elöbb talán le kéne zárni a fideszes lopásokat és utána lehetne tárgyalni az általad feltételezett lopásokat! de amugy sokat elmond a jellemedről hogy védeni próbálod azokat a fideszes tolvajokat, akik olyan mérhetetlen mennyiségű pénzt loptak a közpénzből, hogy m.o. történelmének legnagyobb rablóivá avanzsáltak! (feri 4 mrd-ja 2006-ban, .... hahahaha)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!