Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Testardo 2026. 04. 18. 12:31
Előzmény: #207957  Sehmet
Győzött az ellenzék, a többi csak duma. 
Vagy ahogy felétek mondták: ENNYI! 
Schmidt
Schmidt 2026. 04. 18. 12:28
Maximalisan tamogatom. Amit 2ev alatt veghezvitt, az elismeresre melto. Ez nem azt jelenti, hogy innentol kezdve barmit tesz vagy mond, az csak helyes lehet.
Az oktatasi miniszter szemelye pedig még kerdeses.
totoro
totoro 2026. 04. 18. 12:27
Sehmet, téged nem érintett a trollfarmosok kirúgása? Nem venném a lelkemre ha kéregetned kéne a jövőben.
Sehmet
Sehmet 2026. 04. 18. 12:19
Előzmény: #207955  Schmidt

Tudom, hogy a fideszes kormányzásnál lehetne jobb is, de én a Tiszában - elsősorban a vezetője miatt - nem bízom. Ha bizonyítanak, akkor utólag majd mea culpázom, addig marad a szkepticizmusom. Javasolnám, hogy te is ezt tedd! Bár Rubovszky Rita oktatási miniszternek történő felkérése eddig pozitív meglepetés volt.
Sehmet
Sehmet 2026. 04. 18. 12:16
Előzmény: #207952  Haldir1

Először is, nem vagyok fideszes, csak támogató, ezt már százszor leírtam.
Másodszor pedig nagyjából sejtem, min ment el a választás, ami nem a "végek" miatt történt, hanem sokkal mélyebb okai voltak.
Harmadszor, a Fidesz Orbánnal és a jelenlegi vezetéssel nem tud megújulni, mert nem nem választás volt, hanem Orbán és a "kedvezményezettek" elleni népszavazás. Ez benne volt nálam - is - a pakliban, de azt azért nem gondoltam, hogy ennyivel. Itt is párszor leírtam, hogy az ellenzéki közvélemény-kutatók számait nem lehet ignorálni. Ugyanakkor azt, a fideszes kommunikációt, amely még amerikai közvélemény-kutatókra is hivatkozott, szintén nem tudtuk figyelmen kívül hagyni.
De azt, amit leírtam az ígéretek betartására, a költségvetés helyzetére és az euró bevezetésre való felkészüléssel kapcsolatban leírtam, az tényeken alapul. 
Schmidt
Schmidt 2026. 04. 18. 12:15
Előzmény: #207954  Sehmet
Azt szeretnem, hogy minden magyar embernek jobb, elhetobb hazaja valjek Magyar Peter es a Tisza kormanyzasa reven Magyarorszag.
Es igen, ebbe Te is bele tartozol. Barmilyen hihetetlen ez szamodra.
Sehmet
Sehmet 2026. 04. 18. 12:09
Előzmény: #207951  Testardo

Szerintem várjuk ki! 
.
Azt tanácsolta a topicgazda, hogy büntetőügyeket vállaljunk, azonban nem azért kerestek fel bennünket a héten, hanem azért, mert egyrészt azt akarták, hogy a 3 %-os kamatozású lakáshitelek biztosítására kérjünk garanciát a bankoktól. Tájékoztattuk őket, hogy az új parlament/kormány a jogbiztonság nemzetközi jogi alapelve és az eddigi, mind az Alaptörvény, mind pedig a korább, Alkotmánynak nevezett alaptörvény (az alkotmány minidig alaptörvény, nevétől függetlenül) nem hozhat olyan hátrányos szabályt, amely a múltban már lezárt tényekre vagy megkötött szerződésekre vonatkozik. Elméletileg módosíthatja ezeket a törvényeket/rendeleteket, de a "visszaható hatály tilalma" miatt ez általában csak az új igénylés alapján megkötendő szerződésekre vonatkozik. 
.
Még egy fontos kérdéssel jöttek, nevezetesen azzal, hogy várható-e a közeli hozzátartozók öröksége és ajándékozása miatti illeték ismételt bevezetése, de erre nem tudtunk választ adni, csak annyit, hogy vagy igen, vagy nem - mert azt lehet változtatni, természetesen csak a jogszabály megjelenése utáni időszakra vonatkozóan, visszamenő hatály nélkül.
.
Szóval a tanácsadás is megindult most, és ugye annak is díja van, minden megkezdett órával számolva. Szóval engem továbbra se "féltsetek". :)
Schmidt
Schmidt 2026. 04. 18. 11:51
Előzmény: #207952  Haldir1
Az utobbi 2evben kb minden allitasat megcafolta az elet. De cak mondjak es mondjak, es nem veszik eszre.
Haldir1 2026. 04. 18. 11:36
Előzmény: #207949  Schmidt
Szegény Sehmet, okoskodik itt jobbra-balra, hogy hogy is lesz majd a jogi átalakítás, már megy a tipikus fideszes mantra, amit nyomat a sok hülye a hirtv-ben is, hogy milyen összefonódások vannak, és hogy nem lesz itt érdemi átalakítás. Csak azt felejti el, hogy hogy azért szavazott a tiszára 3,3 millió ember, hogy ezeket a változásokat (is) véghez vigyék, ezért van 2/3-ad. Sehmet és a fideszes haverjai első körben tartsanak önvizsgálatot,és gondolkodjanak el azon, hogy miért is szavazott ennyi ember a másik oldalra, és miért szenvedtek el történelmi vereséget. Utána lehet okoskodni.
Testardo 2026. 04. 18. 11:35
Előzmény: #207947  Sehmet
Te, meg a fantasztikus előrelátásaid, jóslataid... Vicckategória. 
Heisenberg
Heisenberg 2026. 04. 18. 11:33
Sajnos Vas 02-ben nem sikerült a fordítás, 258 szavazatos előnye maradt a fityeszes semmittevőnek....
Schmidt
Schmidt 2026. 04. 18. 11:13
Előzmény: #207948  Sehmet
Mint ahogy a mondandodnak. Se.
Sehmet
Sehmet 2026. 04. 18. 11:03
Előzmény: #207832  Peterbond
Figyelj! Az SZJA-t májusig kell utalni, de akkorra már másik kormány lesz, másrészről pedig ha most utalnád, akkor sem használná fel mindjárt a jelenlegi kormány, de te tudod, jelentősége úgy sincs! :)
Sehmet
Sehmet 2026. 04. 18. 10:58
Előzmény: #207817  ________

Arra ott vannak Budapesten a Futó Barnák és a Kende Tamásék, ha már a EJEB-hez kellene fordulni  Strasbourgban. 
.
Egyébként ne gondolja senki, hogy sok büntetőügy lesz! Majd azért - a támogatók kedvéért - néhány portás vezetőszáron elvisznek. Nekem egy fideszes önkormányzati képviselő azt mondta, hogy el sem tudom képzelni, milyen kapcsolat van a két család között. Magyar anyja annak az OBH-nak az elnökhelyettese volt, amelyik vezetőjének eltávolítását akarja a fia. Figyeled! Nem megszüntetését az OBH-nak, hanem vezetőváltást! Az Alkotmánybíróságnál is csak Polt Péter eltávolítását szeretné, a többi alkotmánybíróét nem, ugyanis Magyar Gábor, az azonos vezetéknevű ügyvéd EU-s fia, már dolgozhat azon, hogy a jogállamiság azért fennmaradjon, mert nem jönnek azonnal a visszatartott EU-s pénzek. Ha év végére itt lesznek, az már nagyon jó lesz, de addig sok mindent végre kell hajtaniuk, ami éppen fordítottja az ígéreteiknek. 
.
Az önkormányzati választás sem lesz meg szerintem ennek a ciklusnak a lejárta előtt, hiába módosítják a választási eljárási törvényt és az Alaptörvényt, mivel a polgármesterek és az önkormányzati képviselők mandátuma öt évre szól, az EU már finoman jelezte, hogy ez a jogbiztonságot, a jogállamiság elvét sértené.
.
Aztán napirenden van az euró bevezetése, amihez olyan maastrichti kritériumokat kell teljesíteni, mint a GDP 60 %-ának megfelelő államadósság, 3 %-os költségvetési hiány, árstabilitás, ami az inflációval is összefüggésben van, azaz legfeljebb 1,5 %-kal haladhatja meg a három legjobb árstabilitással rendelkező tagállam inflációs rátájának átlagát, és ami a családok nagy részér érinti, a hosszútávú kamatláb, amely azt jelenti, hogy a hosszú lejáratú állampapírok kamatlába legfeljebb a 2 %-kal lehet magasabb, mint a három legkisebb inflációval rendelkező tagállam kamatlábainak átlaga. Most 74 % az álladósság, amit évente 4-5 %-kal csökkenteni kellene, a költségvetési hiányt évi 1 %-kal, az öt-hat éves állampapírok kamatát több százalékkal úgy, hogy a választási ígéretek betartása ne sérüljön. Költői kérdés, hogy ez sikerül-e! :) 
Törölt felhasználó 2026. 04. 18. 10:50
Előzmény: #207941  csendben
majd megoldják megegyeznek-de igyekezni kell mert egy év mulva elégedetlenkedések lesznek tisza ellen és tiszában is.
Törölt felhasználó 2026. 04. 18. 10:49
Előzmény: #207860  Heisenberg
messze nem-nagyon messze nem.
Törölt felhasználó 2026. 04. 18. 10:48
Előzmény: #207942  csendben
mit mondott orbánról pozsgai -orbán a rákosi bácsi  kettő.no kommünt.
csendben 2026. 04. 18. 10:46
Előzmény: #207942  csendben
Példa képük...
csendben 2026. 04. 18. 10:45
Előzmény: #207940  Sehmet
Pozsgsi Imre példà

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek