Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
_Sigorszky
_Sigorszky hétfő, 17:04
Előzmény: #199459  dexter
tényleg
dexter hétfő, 16:18
Előzmény: #199436  babo-lapat

Kakadu hisztizett egy sort, mert szerinte az ukránok politikai okokból nem rohannak fejvesztve megjavítani az oroszok által szétlőtt vezetéket.
Mindezt azután, hogy a dagadt Mo. ellenségének nevezet ukrajnát.
A dagadt és kakadú tényleg ennyire hülyék, vagy csak megjátszák?
dexter hétfő, 16:12
Előzmény: #199429  Angelo
"Nescafe itt 3500/ft kintről beszerezve 5/euró és még az íze is jobb. Nutella szintén 5-euró/kg.
Dolgozik a világbajnok áfa + 4.5% kisker. adó."

Meg a cégeknek európa egyik legdrágább áram, víz ára, ill. egyéb különadók (pl. átutalási illeték), útdíj, stb.
De többi különadót is fizetik (pl. a bankadót a bankok áthárítják az emberek, cégekre).

A sok agyhalott fideszszavazó meg tasolt vasárnap, mikor a dagadt azt mondta, hogy a bankoktól és a multi cégektől 15eMrd Ft-tot vettek el. Csak azt már nem tette hozzá, hogy hol van ez a pénz és ezt a pénzt az emberektől szedték el a cégek, bankok.
dexter hétfő, 16:01
Ugyanúgy eltussolta a Samsung egy vietnámi gyár szennyezését, mint Gödön
https://www.reddit.com/r/hungary/comments/1r5hq25/v%C3%A1llalkoz%C3%A1s_ugyan%C3%BAgy_eltussolta_a_samsung_egy/
dexter hétfő, 15:52

A tegnapi DK-s gyűlést a YT-on eddig 3300 ember nézte meg (összesen 1 nap alatt). Gondolom ezek jó része újságíró, politikia elemző, katasztrófa turista.
Összesen van 36 hozzászólás közül egy sincs pozitív.
És ezek akarnak 10%-ot az áprilisi szavazáson?

Azt hiszem ez a videó alatti hozzászólás jól leírja DK-s eseményt:
"Fu baz, ez rohadt kellemetlen. De azért le a kalappal, hogy sikerült az összes szavazójukat összehozni egy eseményre."
makasipasztor hétfő, 14:25
Előzmény: #199439  Sehmet
Terelés? Nincs elég hazai téma? Valami helyett foglalkozzunk a romániai inflációval? ejnye-ejnye, dádi lesz!
kugel624 hétfő, 13:32
Most tudtam meg, hogy a tüdőszűrésért fizetni kell: 1700 ft a 40 év alattiaknak!
babo-lapat hétfő, 13:20
Előzmény: #199451  babo-lapat
nagyon durván a fidesz nem talál egy normális tolmácsot aki kedvük szerint fordítana :) ezért 70 év feletti nyugdíjasokat bíz meg vele akik életükben nem tanultak angolt :)
Vackoros hétfő, 12:56
Előzmény: #199440  user01
Így van, azt nem tudjuk mondani, hogy "bezzeg Ausztria", mert olyan távol kerültünk tőlük, hogy az még a Plútóról sem látszik, nemhogy a Holdról! Ahhoz képest, hogy az elmebeteg fő rabló 2030-ra hazudta, hogy elérjük Ausztriát!! Ha ők maradnak akkor 2030-ra Dél-Szudán is elénk fog kerülni, nemhogy a sógorokat elérni sem fogjuk. Még csak "bezzeg Románia" van, és mérhetetlenül szomorúan írjuk le, hisz 2010 előtt mikor ezek a rohadékok megkezdték az ország kifosztását, padlóra tételét, kirablását és szétbarmolását, akkor bőven NEM beszélhettünk BEZZEG ROMÁNIÁRÓL sőttttt!! Jelenleg "bezzeg Románia" számunkra még simogató érzés lehet az utolsók között. Viszont ehhez csak egy eltakarítás segíthet 16 évnyi rombolás, népbutítás, hazudozás és társadalom tönkretétele után. Azonban talán hosszú-hosszú út vezethet oda, hogy ismét ne mondjuk ki, hogy "bezzeg Románia", de látszik, hogy ebből a mély gödörből amelyt a jó akaró narancsos rabló népség okozott kikerülni nem lesz egyszerű menet:(( 
_Sigorszky
_Sigorszky hétfő, 12:53
Előzmény: #199427  euler
Megkérdezhetem, hogy mért pazarolsz rám ekkora figyelmet?
Az, hogy egy magát nagyra tartó és itt áldatlan tevékenységét kifejtő fideszes propagandistáról mit gondolok és mit írok le, noha általában nem szoktam ilyen durván és sarkosan fogalmazni, az én megvetésemet híven tükrözi az ilyen alakokkal szemben. Ma is leírnám ugyanezt. Mert ha visszataszító és hazug propagandát olvasok itt, azt ritkán hagyom annyiban. Igaz, meglehetősen lobbanékony természetű, (ám alapjában jóindulatú)vagyok, de az sem érdekel, hogy ezt "a stílus maga az ember" mondást idevágtad az arcomba. Ezúttal simán hagyom leperegni rólam. 
Az, hogy én Somogyban élek, nem titok, és egyáltalán nem is fontos. Én nem kutatom másokról, hogy hol élnek, lehetsz tőlem most akár a Balatonnál, vagy Kaposváron, vagy Barcs közelében, vagy akár itt a szomszédomban, kit érdekel? Engem nem!
Még az avataromba is belekötsz. Ezen már csak mosolyogni tudok... 
Ami az általam idézett pécsi szórólapozó szüvegéből fontos, az viszont neked nem tűnt fel. A lényeget nem értetted meg belőle. Ezt meg nehezményezem egy olyan valaki részéről, aki annyira szereti az érveket!
És elismerem, igazad van, bizony ingerült vagyok.
Nem jól mennek a dolgok ebben az országban, szerintem. Hát ezért! 
Bolond világ van. Ezért is.
Az emberek megőrültek, még ha szép szavakkal is szólalnak meg. Még ha ország urai is. A szépen fogalmazott mondandó lehet veszélyesebb, mint az én nyersen odaszúrt "böfögésem".
Iszonyatos mennyiségú hazugság vesz körül minket. Te szereted?
Nekem nem bírja a gyomrom!
Azért nyugodj meg, téged tartalak annyira intelligens embernek, hogy nem vágok a fejedhez olyan sértést, amilyet voltál kedves idézni tőlem, és aminek kapcsán engem mélyen lesajnálsz. Nem tudnám hűen eljátszani a kanász szerepét a lepusztult kaposvári színházban, amivé a nagytiszteletú fideszes potentátok tették regnálásuk éveiben. Úgyhogy leszállhatnál a magas lóról!
andras-80 hétfő, 12:26
"Csaj várd meg a végé!" 
wgl hétfő, 11:38
Lopunk, csalunk, hazudunk, 
mi fideszesek vagyunk!
..
https://24.hu/belfold/2026/02/16/hadhazy-ujfeherto-almakutato/
________
________ hétfő, 11:13
Előzmény: #199435  gazmber

:)
o1G átver mindenkit mindig
wgl hétfő, 11:11
"Olyan versenyképességi csapdába került Magyarország, amiből évekig nem látszik kiút"
..
és ez a bélféreg o1g farok akar a versenyképességről utasítást adni az EU-nak!
ngergo1985 hétfő, 10:02
És azt is elárulod propagandsita, hogy még ezen infláció mellett is egy román átlagbért kereső ember mennyivel több terméket és szolgáltatást tud vásárolni mint egy magyar átlagbért kereső ember? Mondjuk idemásolhatnád az eurostat ide vonatkozó vásárlóerő számait is, hogy lássuk, mennyivel több kaja is jut egy román család asztalára mint egy magyarnak! Mi lesz a következő hazugságod a mai nap?

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek