Azt nem tudom, ez is csak véletlenül jött fel. De az a lényeg, hogy most mi van, ti szoktátok mindig azt mondani, hogy ne a múlttal kell foglalkozni, hanem a jelennel. És a jelenben a Bezzeg Románia a minta - nektek. :)
Ez szóról szóra így történt! De az 1 bites Orbán-gyűlölőket ez nem érdekli, talán azért is nevezi "agyhalottaknak" még a képviselőit is a Tisza elnöke, Magyar Péter. És ebben spéci én egyet is értek vele! :) . Ma elmentem a helyi piacra, ahol a Vásárcsarnok egyik bejáratánál furcsán bóklászó tiszás fiatalok voltak egy napernyő alatti asztal körül. Nem tudom mit csináltak, mert nem mentem oda hozzájuk. Egyik, virágárus ismerősöm, aki már reggel óta nézi őket azt mondta, hogy ő nem szereti sem Orbánt, sem a Fideszt, és bízott a Tiszában, de ezeket a fiatalokat látva még szavazni sem megy el. Szó szerint azt mondta: "Ezekre kellene bízni az országot? Inkább szavazni sem megyek el."
a németeknek még így is megfelel, hogy mogyoróország az összeszerelő csicskásai. ez ellen is kellene tennie a lánci féle szuverenitásunkat feladó hivatalnak.
Ez csak rossz indulatú pletyka lehet! Tervszerű újrahasznosítás történhetett. :-) Azért egy MIG-29-ből kiszerelni BÁRMIT, hozáértés nélkül.... Nehéz elképzelni......
Igen, Németország teljesen leromlott. Már csak nyomai vannak. Magyarország virágzik. De ha a magyar tőke befektet Németországban, még lábra állhatnak a németek is.
Egy nemzetbiztonság szempontjából is fontos katonai repülőtérre betörnek és kifosztják az ott lévő, már nem használt vadászgépeket. De hát mit várhatunk egy olyan katonaságtól, ahol a honvédelmi miniszternek semmilyen katonai tapasztalata sincs, és kasszinótulajdonosként az adómentesség miatt milliárdokkal húzza le az államot, azaz minket. Végülis az oroszok is ki- be jártak a külügy rendszereibe amiért szíjjártót az orsozok ki is tüntették, szóval ez sem lóg ki a sorból.
Szervusz Krida én véresszályú Fideszes sorstársam. Lejárt a neked köszönhető kitiltásom. 2008 óta vagyok itt, már kitiltootak az orosz- ukrán háborús topikból- indoklás nélkül, és kitiltottak azt hiszem 4- szer a veled illetve a okj-s ügyvéddel történt eszmecserét miatt. Deazért szeretlek, és drukkolok, hogy az isten - királyok a hátralevő száz....... néhány napban még egy egy kicsit gazdagodott. Te is gondolod ugye? Lehet , hogy a gondolod túlzás?
Most akkor a következő HSZ-ed szóljon arról, hogy megírod, mennyibe kerül ma egy magyar vállalkozónak 1m3 víz, 1 m3 gáz, meg 1 kw áram! Pontos, tényszerű adatokat szeretnénk hallani! és azt is ird meg, hogy ez mennyivel több/kevesebb mint egy németnek!
"Jelenleg
nemcsak Magyarországon, hanem Európa-szerte épülnek elektromos autókhoz
akkumulátorgyárak. A kínai CATL-nek már van egy akkumulátorgyára az
EU-ban, Németországban. A Magyarországon épülő üzem a kínai
vállalat második gyára lesz az Európai Unióban." (Euronews). . "Európa
kudarcot vallott azzal a törekvésével, hogy hazai akkumulátoripart
építsen ki Kína elektromos járművekben betöltött dominanciájának
megtörése érdekében. . A
legnagyobb visszaesést a Northvolt, egy svéd startup, amelynek
támogatói között szerepel a Volkswagen és a BMW, 11. fejezet szerinti
csődje jelentette, aminek a következmények egyre inkább olyan következményekkel járnak a régióban, hogy az elektromos járművek iránti kereslet csökken, és a helyi gyártók
küzdenek a technológia elsajátításával. A Bloomberg News elemzése
szerint a tervezett 16 európai vezetésű akkumulátorgyárból 11-et
elhalasztottak vagy töröltek. . Eközben
a régióban 13 ázsiai gyártó, mint például a kínai Contemporary Amperex
Technology és a dél-koreai Samsung SDI projektjéből 10 a tervek szerint
halad. Ez arra utal, hogy az ágazatban betöltött befolyásuk csak
növekedni fog, versenyhátrányba sodorva a nyugati autógyártókat ellátási
válság vagy politikai konfliktus esetén." ( The Japan Times: Europe’s big battery ambitions are failing, and China is benefiting )
...meg Németben nagyon drága az energia, a "szakértő" kormányzat meg semmit se csinál. Így aztán vagy elmenekülnek onnan a cégek, vagy csődbe mennek. Mindenesetre, azt újból és újból eláruljátok: benneteket idegesít hogy ennyi céget behozott a fidesz, így aztán lenn van a munkanélküliség, aki akar dolgozni az tud is. Monnyon le, mer sokkal jobb vót, amikor nagy vót a munkanélküliség!!!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!