Pont az miatt nem értem a mai bejelentést, mert hosszú hónapok óta küzdöttek a házasságukért, tudták, hogy vége. Holnap vagy tegnap miért nem lehetett? Már mindegy, ennyi volt.
Viszont, ha igaz, amit sokan nagyon régóta mondanak, hogy Gyurcsány nélkül nincs orbán hatalmon, akkor valóban új időszak következik és jövőre orbán sem lasz hatalmon! Azt nem lehet vitani, politikai szempontból erős ember volt Gyurcsány, de a pártjában a következő sor már messze nem olyan meghatározó szereplők. Még Dobrev sem. Egy viszont biztos, MP mai bejelntésének nem ma fogjuk látni a hatását. A kavics a vízbe került, a hullámok pedig majd jönnek.
Fordítva lehetett, ugyanis Magyarnak vannak informátorai a fideszből. Márpedig fidesz=dk. (Vicceltem!) De komolyra fordítva, 1 nap alatt eldönteni - válaszcsapásként - hogy elválunk ..., hát nem semmi. Nem volt itt semmi szándékosság. Ha tényleg bombasztikus a Tisza bejelentése, akkor nincs miért aggódni.
Dobrevvel sem fog már erősödni a DK. Nem látok a jövőbe, de szerintem Gyurcsány "gyermeke" a DK, nélküle csak vergődni fognak. Nem sok esélyük maradt a '26-os választáson, bárki is fogja majd vezetni a pártot. Mondjuk nem tudom, miért éppen ma kelett bejelenteni, miért akarták elvinni a fókuszt a Tisza bejelentéséről.
Szóval a gyávák gyávája, aki azonnal megadná magát, ha megtámadják az országot, most azzal jön, hogy az Orbán-kormány "Az ötödik Orbán-kormány eldöntötte, hogy.... szakítsunk a
békementalitással, és átálljunk a háború felé vezető út nulladik
fázisára" üzenete a békementalitás fenntartásáról, és háború ellen szól. :) A mezei, becsületes magyar ember ezért nem csodálkozik azon, hogy ezek pedofilokat tüntetnek ki gyerekvédelemre hivatkozva, meg hozzák ki őket a sittről. Vagy azon, hogy a migráció ellen úgy harcolnak, hogy migránsokat csempésző bűnözőket engednek szabadon. Ez a fidesz.
Képes lesz, sőt erősödni fog. Ugyanis - mint az köztudomású, MP megjelenése óta pedig tény - hogy a dk=fidesz. Tehát ez a produkció nem jöhetett volna létre Orbán akarata ellenében. Neki pedig most az kell, hogy ne legyen egypárti erős ellenzék, tehát a dk erősödése szükséges, hogy apassza a Tiszát. Logikus nem? "Tényekből" levezetett következtetés. (Vicceltem ám!) . Mindenesetre át kell állnom a "gyurcsányozni debil dolog"-ról a "dobrevezni debil dolog"-ra. Mennyivel szebb, még alliterál is. :))
Amit a politikusok műveltek az elmúlt évtizedekbe, én azt sem tartom kízártnak, hogy gyurcsánék válása egy színjáték, hogy dobrevet a későbbiekben ne lehessen összegyurcsányozni, ill. azt hangoztatni, hogy a háttérből feri irányítja. Aztán lehet tényleg vége a románcnak, de már egy ilyen hír sem olyan, mint akár 10-15 éve.
Kocsis Máté az FB-én: “írjon valaki egy érvet Ukrajna EU-s csatlakozása mellett” Komment:”1-2 évig talán nem mi leszünk az EU legszegényebb és legkorruptabb országa” :-)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!