Kik voltak azok a kortárs amerikai írók, akiket olvastál? Egyáltalán, mikorra datálod a "kortárs" megnevezést? . Hány gyereked van? Két fiadról beszéltél mindig, a héten pedig már lány is lett, szóval nem vagyokmkíváncsi a válaszra. Viszont mindig az emberek hálószobatitkaival foglalkozol, azt minősíted és ezért érthetet hogyan is éled meg saját magad. Na jó, részemről ez utóbi lezárva, de a kortárs írók neveit és általad olvasott műveinek címeit nagyon várom.
Mekkora baromság már az, hogy pont Trump hozza el a tisztességet, a tudomány tisztaságát. Ő az, akinek rengeteg büntetőügye volt/van, aki a tudományban nem hisz, aki azt hiszi, hogy nincs globális felmelegedés és a Covid vírust fertőtlenítőszer ivással lehet pusztítani. Trump nem pedofil, de lehet kridának az a normalitás, ha prostikat használ Trump és ha liftben fogdossa a nőket, mert úgy érzi a pénze miatt, engedni fogják a nők.
Azt mondja, mindennek van határa és az ott van, ahol most ő tartózkodik. Afölött van az élősködés, urizálás. Ja: "Mindenki annyit ér, amennyije van". És annyija van, amennyit sikerült ellopnia a közösből. Az nem élősködés, ha 3 milliárdért utat csináltat a kastélyához. . Nemrég még azt mondta, hogy sokkal több Lőrincz kéne nekünk. Lehet ő is oda szeretne eljutni másodikként, mint ML van.:)
Kortárs amerikai "szépirodalom"- jópárat olvastam, bár ne tettem volna, de nem tudtam megkerülni... Hunyadi: annak idején amikor kijöttek a könyvek, én vagy 3 könyvet megvettem, kb 10-12 éve lehetett Bán Mórtól, aztán amikor az első kötetet olvasni kezdtem, és rájöttem itt az író a maga pedofil, perverz fantáziáját akarja kiélni, letettem, reklamáltam a kiadónál: én történelmi regényt kívántam vásárolni, nem egy pedofil, perverz művet. A válasz: nem fogadják el a reklamációmat, mert még a női olvasók sem kritizáltak semmi ilyesmit a mű kapcsán :) Szerencséjük, hogy elfoglalt ember voltam, mert szívesen továbbvittem volna az ügyet. A könyveket kidobtam, a filmet természetesen nem néztem meg, nem vagyok rá kíváncsi (egyre sem).
"Tudod, az állítás és feltételezés között van különbség" . Rendszeresen használsz feltételezést az ellenzékkel szemben, miközben a fityesz valóságát véded. ("rosszabb lenne", stb.)
Ha bármi lehetséges is, ahhoz hogy egy élhető ország legyen itt, először ki kell takarítani a tisztességteleneket a közéletből, amihez alap, hogy nem állít senki olyat, amiről maga is tudja hogy nem igaz és ha így tesz akkor joggal feltételezi, hogy a másik fél is legjobb tudomása szerint nyilatkozik. Vagy maradhatunk ennél a jelenlegi állapotnál, hogy azután mindenki hazudozzon, csak felelősséget ne kelljen vállalni.
Nem tudom, kinek az alteregója vagy, de majd akkor személyeskedjél, ha én elkezdek veled személyeskedni, minősítelek, bélyegezlek, stb. De ilyent - a kulturált vita szellemében - nem fogok tenni még akkor sem, ha az értelmes hozzászólás helyett ilyen reakcióid vannak, ugyanis nem én minősítelek, hanem a hozzászólásod!
Tudod, az állítás és feltételezés között van különbség. Én, mint eshetőleges lehetőségről írtam erről feltételes módban, és az ilyen, indulatból jövő reakciók szokták megerősíteni a feltételezés valószínűségét. A politikában soha ne mondd, hogy soha, és azt sem, hogy lehetetlen bármi!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!