Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Istvan78 péntek, 11:51
Előzmény: #167027  Heisenberg
Szépen börtöbe kell juttatni az ilyenekből párat és megtanulják visszafogni magukat.
maxwax
maxwax péntek, 11:49
Előzmény: #167093  krida

Kik voltak azok a kortárs amerikai írók, akiket olvastál? Egyáltalán, mikorra datálod a "kortárs" megnevezést?
.
Hány gyereked van? Két fiadról beszéltél mindig, a héten pedig már lány is lett, szóval nem vagyokmkíváncsi a válaszra. Viszont mindig az emberek hálószobatitkaival foglalkozol, azt minősíted és ezért érthetet hogyan  is éled meg saját magad.
Na jó, részemről ez utóbi lezárva, de a kortárs írók neveit és általad olvasott műveinek címeit nagyon várom.
dexter-atya
dexter-atya péntek, 11:47
MATOLCSY, kiskocsmák, zebrák és egy poloska! Marika for Prezident no.
https://www.youtube.com/watch?v=yxbCj6-UeLQ
idegsüveges péntek, 11:45
Előzmény: #167094  Istvan78
Nem gondolod, hogy inkább a “szerényéletvitelű” Orbán Viktor helyére szeretne kerülni?
Istvan78 péntek, 11:43
Előzmény: #167019  Fsociety
Mekkora baromság már az, hogy pont Trump hozza el a tisztességet, a tudomány tisztaságát. Ő az, akinek rengeteg büntetőügye volt/van, aki a tudományban nem hisz, aki azt hiszi, hogy nincs globális felmelegedés és a Covid vírust fertőtlenítőszer ivással lehet pusztítani. Trump nem pedofil, de lehet kridának az a normalitás, ha prostikat használ Trump és ha liftben fogdossa a nőket, mert úgy érzi a pénze miatt, engedni fogják a nők.
Schmidt
Schmidt péntek, 11:42
Előzmény: #167094  Istvan78
Lehet meg jobban koncentralodik a vagyon. Minap valami csóka előadta, hogy iden augusztusig 3 neres milliardos fog bukni.
Istvan78 péntek, 11:35
Előzmény: #167013  bronz
Azt mondja, mindennek van határa és az ott van, ahol most ő tartózkodik. Afölött van az élősködés, urizálás.
Ja: "Mindenki annyit ér, amennyije van". És annyija van, amennyit sikerült ellopnia a közösből.
Az nem élősködés, ha 3 milliárdért utat csináltat a kastélyához. 
.
Nemrég még azt mondta, hogy sokkal több Lőrincz kéne nekünk. Lehet ő is oda szeretne eljutni másodikként, mint ML van.:)
krida
krida péntek, 11:29
Előzmény: #167055  maxwax

Kortárs amerikai "szépirodalom"- jópárat olvastam, bár ne tettem volna, de nem tudtam megkerülni...
Hunyadi: annak idején amikor kijöttek a könyvek, én vagy 3 könyvet megvettem, kb 10-12 éve lehetett Bán Mórtól, aztán amikor az első kötetet olvasni kezdtem, és rájöttem itt az író a maga pedofil, perverz fantáziáját akarja kiélni, letettem, reklamáltam a kiadónál: én történelmi regényt kívántam vásárolni, nem egy pedofil, perverz művet. A válasz: nem fogadják el a reklamációmat, mert még a női olvasók sem kritizáltak semmi ilyesmit a mű kapcsán :) Szerencséjük, hogy elfoglalt ember voltam, mert szívesen továbbvittem volna az ügyet. A könyveket kidobtam, a filmet természetesen nem néztem meg, nem vagyok rá kíváncsi (egyre sem).
makasipasztor péntek, 11:25
Előzmény: #167091  makasipasztor
Csatlakozok.
makasipasztor péntek, 11:24
Előzmény: #167066  idegsüveges
Csatlakozók hozzád, miszerint segghmet egy aljas szarember. Engem is kitiltathat, de akkor is az marad.
Fsociety
Fsociety péntek, 11:24
Előzmény: #167086  bigyula
Erre irtam,h full ciki tudatlanul hergelni,h Tiszas ember..
Peterbond péntek, 11:23
Előzmény: #167088  Fsociety
Bekaborbe bujt imperialista provokatorok es szabotorok. Komolyan visszahozzuk a TANU vilagat.
Fsociety
Fsociety péntek, 11:22
Előzmény: #167087  bigyula
"Ezek bizonyara Tisza altal felberelt provokatorok". Itt azert nagyot rohogtem...
bigyula péntek, 11:19
Előzmény: #167081  Sehmet
"Tudod, az állítás és feltételezés között van különbség"
.
Rendszeresen használsz feltételezést az ellenzékkel szemben, miközben a fityesz valóságát véded. ("rosszabb lenne", stb.)
bigyula péntek, 11:18
Előzmény: #167065  Sehmet
"A meggyilkolt Seres Zoltán maffiózó volt embere balhézott a Tisza Párt aktivistáival"
.
https://telex.hu/belfold/2025/03/28/tisza-part-onkentesek-zaklatas-xx-kerulet-seres-zoltan-maffia
idegsüveges péntek, 11:12
Előzmény: #167081  Sehmet
Ha bármi lehetséges is, ahhoz hogy egy élhető ország legyen itt, először ki kell takarítani a tisztességteleneket a közéletből, amihez alap, hogy nem állít senki olyat, amiről maga is tudja hogy nem igaz és ha így tesz akkor joggal feltételezi, hogy a másik fél is legjobb tudomása szerint nyilatkozik.
Vagy maradhatunk ennél a jelenlegi állapotnál, hogy azután mindenki hazudozzon, csak felelősséget ne kelljen vállalni.
Sehmet
Sehmet péntek, 11:09
Előzmény: #167071  ________
Szerintem neked is, de lehet, hogy tévedek, ugyanis minden állításban benne van a tévedés lehetősége. A tiédben is. :)
Sehmet
Sehmet péntek, 11:08
Előzmény: #167076  Orban_kotta
Nem tudom, kinek az alteregója vagy, de majd akkor személyeskedjél, ha én elkezdek veled személyeskedni, minősítelek, bélyegezlek, stb. De ilyent - a kulturált vita szellemében - nem fogok tenni még akkor sem, ha az értelmes hozzászólás helyett ilyen reakcióid vannak, ugyanis nem én minősítelek, hanem a hozzászólásod!
Sehmet
Sehmet péntek, 11:05
Előzmény: #167077  Ingarian
Ha titeket olvaslak, akkor abból az jön át nekem, hogy nem tartatok annak, tehát a kérdésed legyen költői! :)
Sehmet
Sehmet péntek, 11:04
Előzmény: #167079  idegsüveges
Tudod, az állítás és feltételezés között van különbség. Én, mint eshetőleges lehetőségről írtam erről feltételes módban, és az ilyen, indulatból jövő reakciók szokták megerősíteni a feltételezés valószínűségét. A politikában soha ne mondd, hogy soha, és azt sem, hogy lehetetlen bármi!

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek