Ez a te véleményed, ami inkább riogatás, mintsem valóságos veszély, ezért átgondolatlan, megalapozatlan fecsegésnek szoktam az ilyeneket minősíteni. Nekem lett volna már Gyurcsányék alatt is lehetőségem nyugatra menni, amiben német állampolgár rokonaim, nagypapám testvéreinek hozzátartozói támogatnának is. No, nem anyagilag, mert arra nem szorulok rá. A "disszidálásra" már 1990 előtt is biztattak, pedig a német nyelvvel nem volt gondom, és akkor még nem volt ennyire megalapozott egzisztenciám anyagilag sem, azonban hazámat, nemzetemet, rokonaimat nem szerettem volna itt hagyni. Az ilyenekről - nem is tudom miért - mindig a Nagy Francia Forradalom jut eszembe, ahol Danton már a forradalom második felében ellenezte a Robespierre által bevezetett forradalmi terrort, pedig 1792 nyarán ő tüzelte
fel a tömeget, amely augusztus 10-én betört a Tuileriákba és lemondatta a
királyt, és az új kormányt is Danton személyisége határozta meg,
népfelkelést hirdetett, a királypártiak megfélemlítésére felkoncoltatta
az arisztokrata foglyokat. De a végén elege lett. Amikor azt mondták neki, hogy meneküljön el Franciaországból, mert ő is áldozatul esik a forradalmi terrornak, akkor állítólag azt mondta - Georg Büchner Danton halála című műve szerint, hogy - "Azt hiszed, hogy a hazámat magammal vihetem a cipőm talpán?"
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!