Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet péntek, 11:00
Előzmény: #167073  Ingarian
Ez a te véleményed, ami inkább riogatás, mintsem valóságos veszély, ezért átgondolatlan, megalapozatlan fecsegésnek szoktam az ilyeneket minősíteni. Nekem lett volna már Gyurcsányék alatt is lehetőségem nyugatra menni, amiben német állampolgár rokonaim, nagypapám testvéreinek hozzátartozói támogatnának is. No, nem anyagilag, mert arra nem szorulok rá. A "disszidálásra" már 1990 előtt is biztattak, pedig a német nyelvvel nem volt gondom, és akkor még nem volt ennyire megalapozott egzisztenciám anyagilag sem, azonban hazámat, nemzetemet, rokonaimat nem szerettem volna itt hagyni. Az ilyenekről - nem is tudom miért - mindig a Nagy Francia Forradalom jut eszembe, ahol Danton már a forradalom második felében ellenezte a Robespierre által bevezetett forradalmi terrort, pedig 1792 nyarán ő tüzelte fel a tömeget, amely augusztus 10-én betört a Tuileriákba és lemondatta a királyt, és az új kormányt is Danton személyisége határozta meg, népfelkelést hirdetett, a királypártiak megfélemlítésére felkoncoltatta az arisztokrata foglyokat. De a végén elege lett. Amikor azt mondták neki, hogy meneküljön el Franciaországból, mert ő is áldozatul esik a forradalmi terrornak, akkor állítólag azt mondta - Georg Büchner Danton halála című műve szerint, hogy -  "Azt hiszed, hogy a hazámat magammal vihetem a cipőm talpán?"
Törölt felhasználó péntek, 10:50
Előzmény: #167069  Sehmet
Nem az itt a lényeg! Hanem az, hogyha egy politikus nyilvánvalóan hazudik azt megszoktuk, de egy fórumon olyat, amit tisztességes ember maga sem hisz ne állítsunk! 
Egyébként korábban akadtak olyan riporterek, akik politikusokat is megkérdeztek, hogy “ezt most hiszi is vagy csak mondja”. Jó lenne, ha most is így lenne! 
Orban_kotta péntek, 10:50
Előzmény: #167065  Sehmet
"Ma a fejér megyei látogatàsunk etyeki állomásán a Fidesz szervezett provokációra készült kirendelt aktivistákkal és egy sereg propagandistával. Zólyomi Tamás fideszes etyeki polgármester a Facebook oldalán és a helyszínen a saját települèsének lakóit poloskázva és bolsevikozva próbált Orbán Viktorhoz hasonlóan gyűlöletet kelteni.A rendőrök a fideszes képviselők barátját, a folyamatosan balhézó, fizetett udvari bolondot, Bede Zsoltot előállították. Köszönjük a rendőrök szakszerű munkáját!"
https://www.facebook.com/watch?v=536957832361415&locale=hu_HU
Ingarian
Ingarian péntek, 10:50
Gondolom értelmes embernek tartod magad, nem látod mire megy ki a játék?
Orban_kotta péntek, 10:47
Hát persze!
Orbán kottából hazudozol!
Fsociety
Fsociety péntek, 10:33
Előzmény: #167073  Ingarian
Sztem tobb lesz az. Szerencsere akkor a fideszre omlik a dolog,illetve marad a totalis diktatura kiepitese,h bekussoljon mindenki,ne lazadjon. Csak ostoba veglenyek akarnak ilyen orszagot,dehat ez legyen az o bajuk. 
Ingarian
Ingarian péntek, 10:30
Előzmény: #167068  Sehmet
Azt hiszem abban a pillanatban tízezrek fognak elindulni nyugatra, én erősen gondolkodom rajta. Ennek az országnak már mindenhogyan vége. 
Mississippi
Mississippi péntek, 10:22
Ravasz ötlet ez a "hamis zászlós" szinjáték, mert a saját fegyverével győzik le a fidess-t
________
________ péntek, 10:21
neked :)
Fsociety
Fsociety péntek, 10:21
Rosszul tudod,és eléggé szépet kamuzol. Vagy informálódj jobban, hogy ki az, vagy ne égesd magad. El is mondja, hogy mi a beceneve,öreg motoros,és több köze van Pintérhez,mint a Tiszához(akikhez semmi). Szóval ezt benézted,de mocskosul,hergelsz,ennyi a tudomány,webjogász.
Sehmet
Sehmet péntek, 10:20
Előzmény: #167067  Törölt felhasználó
Csak nyugi! Nem kell idegeskedni, mert az sok mindennek megárt! Kevés stressz, sok pozitív élmény, ez a hosszú élet titka, bár a jövő évi választásokon az utóbbi elmarad! :)
Sehmet
Sehmet péntek, 10:18
Előzmény: #167064  signal2
Úgy hallottam helyi DK-soktól, hogy már ki is jelölték azt a 106, egyéni választókerületben induló személyt, aki jövőre megméretteti magát. A Mi Hazánk is indít mindenhol jelöltet, de a jelöltek személyéről még nem döntöttek. A MKKP, az MSZP és a momósok hezitálnak még, de úgy néz ki, hogy beállnak a Tisza mögé, bár emiatt maradnak otthon szavazóik. És - ha akkor is - fej-fej mellett lesz a listás választáson a Tiszára és a Fideszre szavazók aránya, az egyéni választókerületekben be lehet simán húzni a relatív kormánypárti többséget, mivel a Fidesznek még a Mi Hazánkból lesz ehhez megfelelő tartaléka. Nem kell több választókerületet megnyerni, csak hetven-egynéhányat, ami meg is lesz. De addig még sok víz lefolyik a Tiszán - is, és az is meglehet, hogy ismét meglesz a fideszes kétharmad.
Törölt felhasználó péntek, 10:18
Előzmény: #167066  Törölt felhasználó
Az ilyen “relativizálás” miatt tehet és tesz meg mindent a ranlóbanda.
Törölt felhasználó péntek, 10:14
Aljas szarember vagy! Tiltass ki!
Sehmet
Sehmet péntek, 10:07
Előzmény: #167045  rockmaster
Ezek bizonyára a Tisza által felbérelt "provokátorok" voltak, akiknek a tettét most a Fideszre lehet kenni. Ha jól látom, egy kék pulóveres figura csinálja a fesztivált, aki ránézésre eléggé tiszásnak látszik! :)
signal2
signal2 péntek, 10:03
Előzmény: #167061  Mississippi
A választási törvény ezt kizárja. 71 helyen kell egyéni jelölt, hogy egy jelölöszervezet listát állíthason. èn nem szeretném, hogy akaár a Momentum, akár a DK. akár az MKKP 71 helyen jelöltet állítson. Igaz, azt sem szeretném, hogy a tisza 106 helyen állítson.
Vali péntek, 09:52
Előzmény: #167050  signal2
Igen, Donáth jó politikussá nőtte ki magát, örülök, hogy távol marad a mostani militánsan ideológizáló Momo kommunikációtól. Ez a jó-jó, MP akkor gyúrja a vidéket, mi pedig figyelemfelhívó érdemeket szerzünk Bp-en (mely egyébként is tájékozott), finoman szólva is álságos. Haraszti szerint MP érdeme, hogy kiszabadította az ellenzéket az értelmiségi buborékból. A legtöbbeknek a Momentum jelenleg a demokrácia és a sokszínűség nevében inzultálja az intelligenciáját.
Mississippi
Mississippi péntek, 09:47
Előzmény: #167057  signal2
Én, igazából csak listán szeretnék választási lehetőséget, azért, hogy ha a matek engedi, akkor ne kelljen orrot befogva szavaznom.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek