Orbán nem a pride-ot tiltotta be. Mindenféle témájú rendezvényre alkalmazható a törvény. Na jó, a nácik szokásos vonulását továbbra is meg lehet tartani, azzal szemben nincs kifogása a hatvanpusztainak.
Magyarok elkölcsébe nem fér bele Prájd és kész!! Foglalj helyet olyan területen ahol nem lát senki sok.sok km-es körzetben!! ELKÜLÖNÍTVE KAPOTT A KORMÁNY ILYEN FELKÉRÉST: NEM akkor miről beszélünk. ::))
Ismered a viccet? - Hölgyem, lefeküdnne velem 1 millió dollárért? - Persze, hogyne. - És 10 dollárért? - Mit képzel maga, egy sz.ros kúrvanak néz engem? - Azt, hogy mi maga már az első kérdésben elmomdta, most csak az árról alkudozunk.
Szerinted beépült ügynök... hát persze, ezzel a véleményeddel egyedül vagy, ilyet még Orbán se állított róla. . Te azt a Pozsgait feketíted, akit a Fidesz keblére ölelt aztán ill. azt a Stumpfot, aki Orbánmögött a második embere volt 98 után? . Igen érdekes meglátásaid vannak, csak Orbán meg ne tudja, miket beszélsz az embereiről, te rossz hírbe akarod keverni Orbánt, de lelked rajat!:)
"Reagált a kormány Magyar Péter állításaira, miszerint Lévai Anikó arról mesélt neki, hogy a hatvanpusztai birtokon darabonként 30 millió forintért vásárolt, előnevelt fákat ültettek, a házi szafarijában zebrák nevelkednek és félnek tőlük az unokák, Orbán Viktor pedig egy üveg bor elfogyasztása után vezetett haza Felcsútra. Miután megkérdeztük a Kormányzati Tájékoztatási Központtól, hogy igazak-e Magyar állításai, az alábbi választ kaptuk: „Az Ön által idézett posztban szereplő összes állításra csak egy mondattal tudunk válaszolni: Ez még viccnek is rossz!”"
"Magyar Péter abban a posztjában, amiben bejelentette, hogy a civilek által összeadott-gyűjtött és a gyermekotthonba szállított ajándékok szőrén-szálán eltűntek, megemlítette Lévai Anikót, aki „amellett, hogy Orbánné, hosszú évek óta nagykövete is a Magyar Ökomentikus Segélyszervezetnek, régóta ismeri, mondhatni a térdén lovagoltatta őt. Elmesélte, hogyLévai Anikót régóta ismerem, és tegeződtünk, vagyis Ő tegezett engem, (…) Az is megtudhatta a köz, hogy ezt azzal indokolta a miniszterelnökné„…hogy gyerekkoromban abban az irodában volt ügyvédjelölt, ahol az édesapám dolgozott. Én bölcsődés voltam -1-2 éves- akkor nagyon sokat volt velem, az ölében ültem és mesélt nekem. Azt is mondta, hogy ez a kapcsolat közöttünk, -bár utána 40 évig nem találkoztunk- amiért tegez engem….”"
pedig MP anikó asszonság térdén lovagolhatott gyerekorában.
Volt persze Tán még ösztöníját is annak köszönheti.. Beszervezték..Ott istent nem ismernek,most már Obi is Isten szerető,no félig MP. is csak Őt még temlomba se láttam.::))) ja az nagyon csúny volt templomból kijövet elkezte ekézni az EMBEREKET!! Azzal dicsekedne Templomba eskvő,gyerekei megkeresztelve,ahha.
"A Svenk szombat esti adásában a Hunyadi-sorozat vezető producere, Robert
Lantos világhírű kanadai–magyar producer mesél a műsor stábjának.
Kiderült az is, hogy a Variety magazin minden idők egyik legnagyobb
európai televíziós produkciójaként méltatta a szériát."
Ha már a Soros-ösztöndíjas Orbán, a Soros által pénzelt Fidesz megmondóembere úgy gondolta, hogy Szálasi üzeneteinek szócsövévé válik, akkor miért ne lehetne a náci bűnökröl, a lemészárolt "poloskákról" beszélni?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!