Mi a bajod a valós gyerekvédelemmel? Képzeld el, sok millió tisztalelkű magyar embert hányingerrel tölt el az, amit ti műveltek. Ember, az a pedofil ragadozó 2011-ben lebukott. De ti 2015-ben és 2016-ban is kitüntettétek. Orbán is személyesen részt vett ebben.
Akartál mondani is valamit azzal kapcsolatban, amit írtam? Vagy csak terelésképpen bemásoltál valami jó hosszút, ami irerleváns és a kutya nem fogja végigolvasni?
Nem kaptam kitüntetést, de te biztosan érintett lehetsz, ha ezt a témát nem tudod elengedni, vagy nagyon frusztrált lehetsz, mert nem kaptál még. :) A jövőben az ilyen provokatív kérdést ignorálom.
Nincs javaslatod arra, hogy mivel lehetne ellehetetleníteni azt, hogy Orbán újabb és újabb pedofilokat tüntessen ki? Izé, terjesszen fel kitüntetésre? Akik kitüntetését saját kezűleg jegyzi ellen?
Továbbra is kérdés: a pedofil ragadozó előtt, vagy után kaptál Orbánéktól kitüntetést? Téged néznek többe ezek a..... izék, vagy a pedofil ragadozó élvezett elsőbbséget?
Persze én sem tudhatom ki támogatja pénzben ezt a cirkuszt. Sőt a prájd felvonulást ki pénzeli, minden évbe,már színte mániákusan!! Az lehet ezzel ugrik a Külföldi pénzek további utalása,Szerződésből származtatott dolgok ezek!!
Az Alaptörvény 9. cikk (4) bekezdés f) pontja, illetve a Magyarország címerének és zászlajának használatáról, valamint állami kitüntetéseiről szóló 2011. évi CCII. törvény 18. § (1) bekezdése alapján – a miniszterelnök előterjesztésére – a hátrányos helyzetű gyermekek nevelése és önálló életre való felkészítése iránti példaadó elhivatottsággal végzettmunkája elismeréseként Vásárhelyi János, a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és Általános Iskola igazgatója részére,
MAGYAR BRONZ ÉRDEMKERESZT polgári tagozata kitüntetést adományozom.
Budapest, 2016. augusztus 2.
Áder János s. k., köztársasági elnök
Ellenjegyzem: Budapest, 2016. augusztus 8. Orbán Viktor s. k., miniszterelnök
Kedves user1! Megtisztelő hozzászólásod kérdéseire a következőket tudom válaszolni: Nem Orbán tüntet ki, hanem a köztársasági elnök. Még a felterjesztést sem Orbán végzi, hanem az IM. Nem akarok én semmit sem megakadályozni, de ha megtudnék bármit is akadályozni, akkor a szociálliberális kormányok és a messiásotok ámokfutását megakadályoztam volna, illetve megakadályoznám. Köszönöm a kérdésedet, egyébként jól vagyok! Következő kérdésedre: én nem, de te nem azért lovagolsz ezen annyit, mert hiányzik egy ilyen kitüntetést?
Most már hamarosan valami súlyos "kiderül" Magyarról, Vona is akkor "lett" homokos muszlim, amikor kióriásplakátozták, hogy kik vezetik az országot....persze pár év múlva kiderül, hogy minden hazugság volt, de azután Sehmeték még ismételgetik a bírósági ítéletek ellenére...a TV2-nek annyi helyreigazítást kellett volna közölnie, hogy nem tudtak volna műsort szolgáltatni...ezért nem is közölték...nem baj úgy is jó volt! Sőt a birkáknak úgy is jó lesz, "győznek" a választáson és kilopják alóluk az országot, amit észre sem vesznek!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!