Sajnos, az óellenzék az esetek többségében úgy szervezte ezeket az akcióit, hogy tetszen a szűkebb körű támogatóinak, a párttagságának, figyelmen kívül hagyva, hogy a társadalom egészében milyen hatást vált ki. Lehet keményen és értelmesen kritizálni, de egy határon túl nem jó ötlet.
Jogra hivatkozni egy olyan országban, mint a miénk, eléggé disszonáns. Orbán szerint a jog csak a politika eszköze. Ennek megfelelően már nincs is alkomtányunk, hanem aAlaptörvényünk, mert azt lehet 15-ször is minden feltűnés nélkül módosítgatni. Már ott tartunk, hogy Orbán kitalál valami úkj szlogent, egy hét múlva beíratja az Alaptörvénybe. Jogszabályokat hoznak úgy, hogy az ellenzéknek ideje sincs átolvasni, 9 éve van valamilyen tipusú vészhelyzeti kormányzás, az ellenzéki népszavazásokat a Fidesz nem engedi. Lehetne még folytatni..
Hallom egyre idegesebb vagy és az udvari bohócaidnak kiadtad, hogy találjanak valami csodafegyvert, amivel most már tényleg el lehetne engem takarítani az útból😅.
Tényleg azt gondoltátok, hogy ha a tegnap beadott törvényjavaslat alapján majd vagyonnyilatkozatot kell tennem, akkor sikerül megfosztanotok az európai parlamenti képviselői mandátumomtól és akkor az idők végezetéig maharadzsa maradsz? Bohócok vagytok, de a rosszabbik fajtából való. Nemcsak a saját vagyonnyilatkozatom lesz nyilvános, hanem a hozzátartozóimé is. Lehet követni!
Toljuk le együtt a nadrágot miniszterelnök úr! Áll az alku?
Addig is spoilerezek kicsit: 44 éves vagyok, voltam ügyvéd, diplomata, cégvezető, jogi igazgató és befektetési tanácsadó. Van egy kisebb és egy nagyobb lakásom, egy balatonhenyei üres telkem, kb. 90 millió forint lakáshitelem és ennél egy kicsivel több megtakarításom (forintban, euróban és részvényben). És egy minimális hasznot nyújtó Zrt. boldog tulajdonosa is vagyok. Képzeld, van egy pianínóm és 5 darab festményem is (de abból kettőt ismerős festett). Ja és egy 7 éves Volvom. És tudod, a havi fizetésem felét minden hónapban jótékonysági célra ajánlom fel.
Máskor legyél már elég bátor és ne ilyen bonyolult címet adj a törvényjavaslatnak! Elég lenne annyi, hogy “Szabaduljunk meg Magyar Pétertől, mert rettegünk” törvény. Vagy “itt már nem csak a lé, hanem a lét a tét” törvény. ui: megfelelő árnyékot adnak a hatvanpusztai uradalmi birtokon ültetett, darabonként 30 millió forintért vásárolt, előnevelt fák, amiről a kedves feleséged mesélt azon az emlékezetes tabajdi estén, amikor véletlenül leöntöttem a fehér ingedet vörösborral? Emlékszel, amikor egy üveg bor elfogyasztása után hazavezettél Felcsútra? A családi freskó elkészült már a főépületben? Tényleg félnek az unokák a kis házi szafaridban nevelkedő zebráktól? Hallom 20 év miniszterelnökség és havi 7,2 milliós fizetés mellett nincs megtakarításod. Ha nagyon megszorulsz, szólj. Nem szeretném, ha a zebrák szükséget szenvednének! Tényleg, mit esznek? Zabot?
Remélem, az udvari bolondjaid szóltak, hogy a “csodafegyverek” sokszor besültek már a történelem során😅"
Ereszen mászkáló kormánypártikám, végre ismét megjelentél? Szájert nem szégyelled? Vagy az álkeresztény Orbánt, vagy az elítélt Trumpot? :D Erkölcscsősz!
Tipikus kozponti utasitasra kirendelik a kormanytisztviseloket mint pl Eszak-Koreaban vagy az oroszoknal. Persze “onkentes” alapon munkaidoben ezt tudjuk mit jelent. Retteg a rendszer mar kepzik az uj munkasoroket.
Az Alaptörvény 9. cikk (4) bekezdés f) pontja, illetve a Magyarország címerének és zászlajának használatáról, valamint állami kitüntetéseiről szóló 2011. évi CCII. törvény 18. § (1) bekezdése alapján – a miniszterelnök előterjesztésére – a hátrányos helyzetű gyermekek nevelése és önálló életre való felkészítése iránti példaadó elhivatottsággal végzettmunkája elismeréseként Vásárhelyi János, a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és Általános Iskola igazgatója részére,
MAGYAR BRONZ ÉRDEMKERESZT polgári tagozata kitüntetést adományozom.
Budapest, 2016. augusztus 2.
Áder János s. k., köztársasági elnök
Ellenjegyzem: Budapest, 2016. augusztus 8. Orbán Viktor s. k., miniszterelnök
Mit mondja én erre, kibiztosítás után lett volna ídeje Eldobni, dehát ezt a fegyver szériát felül kell vizsgálni!! Feltűnik-e az hiba a gránáton ennek meg az esélye 1:1000* Borzongok én is a balesetektől!! Ne bántsuk a Nőket.-Ehhez fűződő műszaki leírást alá íratták vele!
Igen, egyetértek azzal, hogy megbüntessék azt, aki a Parlamentben zárt térben (!) füstgyertyázik. Egy Momentumos már egy tüntetésen is bebukott a dologgal, erre gondolták, hogy mekkora ötlet lenne ezt még tetézni is olyan módon, ami már jogilag is védhetetlen. Kritizáljátok MP-t, hogy fél beleállni a pride témába, nehogy a fidesz kezébe fegyvert adjon, ti meg erre egyből majdnem szó szerint felgyújtanátok a Parlamentet. Ez aztán biztos felnyitja a fideszes szemeket. Így kell kivívni az emberek szimpátiáját. Persze gondolom a Momentumnak megint egyszerűbb volt ez, mint lemenni vidékre.
Ajánlok neked egy filmet, bár tuti nem fogod megnézni. Pont neked való és kb Olivia Colman karaktere vagy nekem, a cím pedig Mocskos kis levelek. (Bár nem gondolom, hogy megnézed. )
Ez a kézigránátrobbanásos ostoba baleset is annyira tipikusan magyar történet. Mi a picsát keres egy civil kezében egy éles kézigránát????? Mit? Elmebeteg országban, elmebeteg balesetek. Mondom ezt úgy, hogy én is dobtam már éles gránátot, és a szakaszomban voltunk nem is tudom 20-an talán, gyakoroltuk egy csomót életlen gránáttal, gödörből dobtuk kifelé, tehát fedezékben voltunk, és még így is volt köztünk olyan balfasz, aki annyira ráparázott, hogy lebaszta a gödör elé 5 méterre. Fiatal, erős, kiképzett férfiak. És erre fel a kezébe adják egy civil nőnek az éles gránátot, hogy tessék Gizike, dobd el????? Kaszinóhadsereg bazdmeg, tegyél a pirosra, vagy a feketére, aztán vagy megmarad a kezed, vagy nem.
A válaszodból azt látom, hogy a 70 milliós büntetéssel nincs gondod, és az "igazi ellenzék" kussolásával se. Viszont az orbáni és magyari agymosás hat: "Ti!" Ja, és van lejjebb: "Toljuk le együtt a nadrágot miniszterelnök úr!"
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!