Tájékoztatlak, hogy Orbán számtalanszor mondta, hogy a "Nyugat hanyatlik", a jövő a Keleté, mert odahelyeződik át a világ súlyppontja, ott lesznek a legnagyobb bankok, a legnagyobb vállalatok, ott lesz minden szép és jó. Ha már az értékrend: igen, szerinted a majdnem diktatúra Oroszországban vagy a totál diktatúra Kínában van a helyén az értékrend. Tudjuk, a demokrácia szerinted egy felesleges valami, mert lassítja a döntések meghozatalát. Az én narratívám szerint autokrciában a rossz döntéseket valóban, gyorsan lehet meghozni. Neked fogalmad sincs mi a hozzáadott érték. Minden közgazdász szerint az összeszerelő üzemek alacsony hozzáadott értéket hoznak. És már megint az elődpártok, hazug magatartás még mindig erre hivatkozni. Spenglerről meg más is hallott nemcsak te.
ja ,mint a jobbérzésű emberek a köztrágyasági elnökein a fidERESZNEK! A MLM bukott Tamás, vagy a 3 gyermekes htb németországi anyuka, aki arról posztolt, hogy milyen jó, hogy nem kell itthun röhejes fizetésért ápolónőnek vagy tanárnak lenni, majd hazagyütt és jó fizetésért báb volt, még kérésre a pedofilsegítőt is kiengedte és tisztára sikálta ;)
don elqró helyett tessenek már inkább olyan dolgogról értekezni, hogy a 'pedoizék' lassan mindent is kisepernek a padlásról, ami még 'köztulajdon'... egyetemek, kutatóközpontokat , pályaudvarok...stb. a befolyt pénzekből meg vszeg újra és újra kistafirungozzák a semmire kellő
Nem arról írtam, hogy ki van mögötte, hanem arról, hogy ki van előtte és mellette. :) Weber, Leyen és Macron is a Tisza tagja? Úgy látszik, el vagyok maradva! :)
Nem kell kamuval tetézni a tudatlanságot, olyant senki nem mondott, hogy a "nyugat hanyatlik", hacsak nem Oscar Spenglerre gondolsz, de úgysem tudod, ki ő. Az biztos, hogy az értékrendjük már nem a régi, morálisan amortizálódnak rendesen, és - különösen Európa - gazdasága sincs jó állapotban, ami - figyelemmel a nálunk lévő német befektetésekre - amelyeknek csak kisebb részét hozta be az Orbán-kormány - ránk is negatív hatással van. Elmélkedjél kicsit azon, mi is az a magasabb hozzáadott érték, mit értesz az alatt, kb. hány év és hány-száz-milliárd euró kell egy ilyen cég felépítéséhez, fejlesztéséhez, és mit hagytak ránk az elődpártjaitok!
De hát a főni azt mondta, hogy mindenféle Manfrédok, Von der Leyenek, Macronok, Melonik meg Tuskok vannak mögötte és nem a KGB-s Putyinék meg Micimackók mint mögötte, akkor hogy lenne már one-man show? Most akkor nem a Kelet-Nyugat fog összecsapni a 26-os választáson? Túl sok az egymásnak ellentmondó narratíva a kormánypropagandában...valaki már megint hibázott... nem lesz ennek jó vége...
Látod, ezért ki kellene tiltani, már sok van a rovásodon. Amikor nem tudod megvédeni magad érvekkel, mindig személyeskedni kezdesz, sértő megjegyzéseket teszel. És ezt már régóta űzöd.
Dehogynem volt, az egy eléggé bonyolult vizsgálat lehetett, mert arról szólt, amit írtam. Gyurcsánynál soha nem veszed figyelembe azt, hogy volt egy világgazdasági válság akkor, de nem én vagyok a legalkalmasabb ember Gy. megvédésére.
Tisza = M.P. one man show-jával. Ja, és mellette agyhalottak és büdös-szájúak vannak még benne. Ezt a messiás mondta! :-D Te melyikhez tartozol Magyar Péter szerint? :)
Nem volt semmilyen "vizsgálat", hanem a tények beszéltek magukért, elsősorban az államcsőd előtti helyzet. Egy sorban volt Mao Ce-tunggal, Pol Pot-tal, Idei Amin-nal, stb.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!