Bizonyára fel kell korábban kelni. Szerintem egészen jó a tömegközlekedés, ahogyan láttam a menetrendeket. Az én nagyszüleimet és édesanyámat minden reggel fél-hatkor ébresztették Recsken anno.
"Orbán Ráhel: 2024 a legboldogabb év volt A BDPST Koncept alapítója beszélt a 2024-es év eredményeiről, a hazai és nemzetközi trendekről, és a mesterséges intelligencia alapú megoldásokról beszélt." ...Eszem áll meg, ílyen mértékű pofátlan hazugságra! Ez a csaj csak égeti magát és a fideszt ha kinyitja a száját!! .. Kontra mai hír: Magyarország lett térségünk legboldogtalanabb országa 24,hu
"Kreml: tulajdonképpen az oroszok győztek Szíriában Portfolio 2024. december 11. 12:17 Annak ellenére, hogy Szíriában egy ellenzéki villámoffenzíva során megbukott az ország oroszbarát kormánya, Moszkva összességében sikeresnek látja az orosz katonai kontingens szíriai misszióját – mondta el mai sajtótájékoztatóján Dmitij Peszkov, a Kreml szóvivője." Elmebeteg csürhe!
A fidesznek nem nagyon sikerült betartania a korábbi ígéreteit. Ezt minden fidesz rajongónak ajánlom megnézésre (bár tisztában vagyok vele, hogy titeket semmivel nem lehet meggyőzni arról, hogy orbán átvert titeket, de nem kicsit).
"Egy friss kutatás szerint Magyar Péter pártja tovább növelte az előnyét" "A TISZA Párt további előnyre tett szert a Fidesz-KDNP-vel szemben mind a teljes népesség, mind a biztos szavazók körében – derült ki az IDEA Intézet 2024. november 29-e és december 6-a között elvégzett országosan reprezentatív kutatásából. Az eredmények alapján a TISZA Párt 6 százalékponttal vezet Magyarország kormánypártja előtt." Az változás iránya helyes!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!