Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
euler
euler 2024. 12. 09. 10:26
Előzmény: #153235  Sehmet
Ügyes!
Mármint a lopás. Innen:
Ágota Barnabás: Távoli rokonok – A libertarianizmus ...Műúthttps://muut.hu › archivum2024. máj. 3. — Igazi csapdahelyzet: vagy fel kell adnunk a harcot a szabadság érdekében, vagy meg kell sértenünk más emberek szabadságát, hogy előmozdítsuk ...
gazmber 2024. 12. 09. 10:20
Előzmény: #153235  Sehmet

ekkora szédítést már...izéd pont ezeket a bégetőnyájait szolgálja ki - persze annyi fifikája van, hogy leginkább csak a dumában és a propagandában... miközben a bőven túladóztatott, befizetett adóforintok nagyobb részével a haverok és a pl. kisiklott elméje által vezérel hobbijait finanszírozza...és a társadalmat érintő valódi területekre csak immel-ámmal csepegtet, azt is csak többnyire akkor ha már nagyon muszáj...
le tudnád még íni ezt a 'liberalizmus' szót v ~100x és csuláznál is és még hozzá(?), hogy hatásosabb legyen...☺? szvsz 
user01
user01 2024. 12. 09. 10:17
Előzmény: #153227  krida
Mi a téma? Valaki most értesült arról, hogy a ruszkik a megszállt területeken a nők legyilkolása előtt meg is erőszakolták őket, pl. Bucsában? Az ukránok meg ez ellen védekeznek? Te meg erről azt gondolod, hogy.......
user01
user01 2024. 12. 09. 10:12
Előzmény: #153234  Sehmet
Írtam már, hogy egy 5,5"-os kijelzőn kb. annak is örülök, ha magyarnak látszik, amit leírok?
Ja, igen, márírtam. 
Ha találsz még elírást, akár hejjesírasí híbátt, akkor azt légyszi küdd el az idontgiveashit@spam.org címre, ígérem, alaposona kielemzem majd.

Ja, amúgy a cigányrokokó egy ismert stílusirányzat, amit Hatvanpuszta belsőből korábban láttunk, az erre utal. Miért kezeled eztbrasszistaként? Ennyire előítéletes vagy?
rockmaster 2024. 12. 09. 10:02

"Lengyelek, románok, bolgárok százezrei léptek a magyarok elé a jövedelmi ranglétrán"
Pancser PedoFidesz országban szegényedik a magyar!
Sehmet
Sehmet 2024. 12. 09. 10:00
Előzmény: #153228  Shortelek
Az nem baromság, amit nem értesz. Elég sok olyan hozzászólás van, amit ellenérvek, cáfolatok és ellenbizonyítás helyett csak minősítgetsz. De értem, nem érted. Segítek! Én inkább libertarianizmusnak nevezném azt, amit ma liberalizmusnak gondolnak, különösen nálunk, és aminek a dilemmája az a csapdahelyzet, hogy vagy fel kell adni a harcot a szabadság érdekében, vagy meg kell sérteni más emberek szabadságát, hogy előmozdítsuk a szabadság ügyét. Részben ezzel magyarázható, hogy a libertáriusok nem adnak meggyőző válaszokat a kényes társadalmi ügyekkel kapcsolatos kérdésekre. Napjainkban három fő áramlatot különböztethetünk meg a libertarianizmuson belül, a baloldali libertáriusok, paleolibertáriusok és „vérző szívű” libertáriusok. Megjegyzem, a libertarianizmus mai, modern időszakában egyre többen szánnak jelentős szerepet az államnak, ezzel párhuzamosan azonban az anarcho-kapitalisták is meghatározó csoporttá nőtték ki magukat, ami nálunk különösen jellemző. Feltűnően csökken azon gondolkodók száma, akik minarchiát  vagy éjjeliőr államot akarnak. De sajnos csak bizonyos területen akarnak "több" államot, ami elsősorban szociális és egészségügyi területre korlátozódik, azonban ahol ezeknek a terhét kellene viselni, ott más a minimális államhoz ragaszkodnának. Ez különösen Magyarországon látszik meg legjobban, ahol mér a libertarianizmusnak valami eltorzult képe jelenik meg, amit krida saját szavaival nagyon is jól leírt. Minden felelősséget az államra akarnak tolni, ugyanakkor a társadalmi szolidaritás jegyében nem igazán akarnak részt vállalni a közterherviselésben (kevés adó, jó színvonalú egészségügyi ellátás, magas munkabérek és adók). No, ezt varrd össze a minősítgetésed helyett konkrét ellenérvekkel, cáfolatokkal és ellenbizonyítással.
Sehmet
Sehmet 2024. 12. 09. 09:44
Előzmény: #153199  user01
Rokokót akartál írni? Méghogy ti nem vagytok rasszisták, miközben cigányoztok és vajdáztok! Legalább következetesen lennétek!
Sehmet
Sehmet 2024. 12. 09. 09:42
Előzmény: #153229  badsector1
Nem! A Btk. szerint csak az embrió.
Zeci 2024. 12. 09. 08:29
Előzmény: #153231  Törölt felhasználó
Sőt, még országpt is vezethet. 
Törölt felhasználó 2024. 12. 09. 08:21
Előzmény: #153229  badsector1
Sok spermium kommentelni is képes, úgyhogy ne becsüld le őket.
maxwax
maxwax 2024. 12. 09. 08:20
Dehogy értesz! A liberalizmusnak semmi köze az én önrendelkezési jogomhoz, azaz vállalom-e, hogy lesz-e gyerekem vagy sem. Vedd már tudomásul, a gyerek élethosszig tartó vállalás. Ha valaki bármely okból nem tudja ezt vállalni, akkor legyen joga az abortuszhoz, mert nincs joga senkinek vallási alapon két életet megnyomorítani, az anyáét és a gyerekét. A mai világban pedig ott a fogamzásgátlás, amivel ezt a dilemmát el lehet kerülni azaz legyen-e abortusz vagy sem. DE, egy erőszakból fogant gyereket ne kelljen senkinek sem megszülnie!
Bármennyire is van családi mintád arra - te írtad -, hogy orvosi jelzés ellenére vállalta a családod, hogy az édesanyád megszülte a Down-szindrómás testvéred, azért hiszem azt, hogy amennyiben a genetikai vizsgálatok jelzik, hogy gond van a babával, neki nem lenne szabad megszületnie. Van európai ország, ahol kötelező az abortusz ebben az esetben.
Az abortuszt nem véletlenül nevezik többnyire a nemkívánt terhesség megszakításának is.
badsector1
badsector1 2024. 12. 09. 08:09
A spermium és a petesejt nem számít neked kezdődő kis életnek?
Shortelek 2024. 12. 09. 07:34
Előzmény: #153223  krida
"A mai liberalizmus pedig a pökhendi, arrogáns, fennhéjázó ember fékevesztett esztelenségét, agresszivitását és szabadságát biztosítja szemben a gyengékkel"
Rég olvastam ekkora baromságot, valszeg kerūlõm az illiberális, soviniszta orbânsajtót. Orbânéknál, pökhendibb, arrogânsabb embereket nem láttam még.
krida
krida 2024. 12. 09. 07:32
Előzmény: #153226  maxwax
Én értelek, sőt megértelek, de most itt más a téma: a kezdődő kis életek felelőtlen legyilkolászása.
maxwax
maxwax 2024. 12. 09. 07:28
krida,
az abortuszhoz, a fogamzásgátláshoz való viszonyulásom csak és kizárólag női mivoltom határozza meg. El lehet ítélni, de én nem azért születtem, hogy gyerekeket szüljek, neveljek és életem végéig csak és kizárólag velük foglakozzak. Nekem nem az a foglalkozásom, hogy anya vagyok. Én nő vagyok, akinek van élete is a családon túl, van karrierem. Nem azért tanultam, jártam egyetemekre, hogy elvégzésük után csak és kizárólag a gyereknevelés legyen az életem egyetlen célja, legyek a házasságban alárendelt, kiszolgáltatott. Ebben lehet egynsúlyt találni.
Egyet ne felejts el, a férfiak férfiak, a nők pedig nők. Bizonyos vallások ezt a két szerepet nem egyenrangúnak állítják be. Az én életem során is voltak erőszakos, himsoviniszta barmok - elnézést -, akik nem tiszteltek, akik "csak egy nőnek" tartottak.  Sok nő pont a gazdasági kiszolgáltatottsága miatt, tovbbá azért tűri mindezt, mert ezt a mintát hozta a családjából. Én szerencsére nem.
Kicsit olvass mást is, nézd meg, hány erőszakos cselekményt követnek el itthon férfiak nőek ellen és nem kell migránsozni, mert kivétel nélkül Magyarországon született emberekről beszélünk.
Schmidt
Schmidt 2024. 12. 09. 07:19
Előzmény: #153224  Schmidt
*nem
Schmidt
Schmidt 2024. 12. 09. 07:18
Nem tudom, pontosan mi tortenik a vilagban. Csak a sajtobol ertesulok rola, ahogy gondolom te is. De szerintem erdemes fentartasokkal kezelni ezeket az ertesuleseket. Masreszt a migrancseroszaktevok olyanok mint a pedopapok. Vannak, de mind az. Szerintem menjel es segitsd a gyengeket. Mindenki jobban jarna...
krida
krida 2024. 12. 09. 07:04
Előzmény: #153213  maxwax
A liberalizmusod foglya vagy, nem tehetsz mást, mint azt amit az diktál neked. A mai liberalizmus pedig a pökhendi, arrogáns, fennhéjázó ember fékevesztett esztelenségét, agresszivitását és szabadságát biztosítja szemben a gyengékkel. Megnyilvánul ez a fajtalanságban, a migránsok pártolásában (Németben 9 migráns erőszakolt meg egy 15 éves lányt, 8-at feltételesen szabadlábra helyeztek, s ennek kapcsán 140 felháborodott ember ellen indult eljárás, egy 20 éves hamburgi nőt le is tartóztattak - minek mer felháborodni az erőszakos migránsokkal fel(nem)lépő igazságszolgáltatással, és mer hangot adni a migránsok erőszakosságának?!), de a mostani témában is: a legkiszolgáltatottabbak, a kezdődő kis életek felelőtlen legyilkolászásában.
badsector1
badsector1 2024. 12. 09. 06:34
Előzmény: #153216  krida
Azért mert rubel viktor a diktatúrát rendeleti kormányzásnak hívja, attól az még diktatúra.
ronaldinyo
ronaldinyo 2024. 12. 09. 03:49
Előzmény: #153217  dexter
Digitális digitális daganat

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek