Tegnap voltam egy kórházban,látogatóban.Az egész osztályon förtelmes szar szag volt. Kérdem: mi okozza? A válasz: a WC-ben -amelynek nincs ablaka!- nincs villany,mert az új rendszerben külön engedély kell ahhoz,hogy vegyenek egy izzót.Így viszont nyitva kell hagyni a WC ajtót,ha valaki a dolgát végzi! Engedély viszont egy hete nincs.... Más:cukorbetegeknek előírt vércukorméréshez nincs vérvételi lándzsa. Injekciós tűvel szurkáják a betegek.... Eü. 2024....
Elég lenne azokat a politikusainkat és társaikat - vezeklés képen - akik 1000 forintot meghaladó közpénzt okoskodtak ki maguknak vagy köztörvényes bűnözőket, pedofilokat és társaikat engedték ki a börtönből. Jó és hasznos helyük lenne egy ukrán storm Z osztagban, akik az egy évet túlélik, kegyelmet kaphatnak az aktuális golyóstolltól.
Hozzátartozik a történethez a zabolai szál, ami Orbán feleségéhez vezet. Ezért fontos. . "A Magyar Hang hozta nyilvánosságra, hogy miután Novák Katalin áprilisban kegyelmet adott a bicskei pedofil igazgató bűntársának, Kónya Endre igazgatóhelyettesnek, Novák a családjával egy hetet nyaralt az erdélyi Zabolán, Kónya Endre falujában, a Kónya család barátainak kastélyában. A kastély tulajdonosai Lévai Anikó barátai. Abban a kastélyban szállt meg, amelynek felújtását Lévai Anikó szervezte, és egymilliárd forint közpénz bánta. Rádi Antónia írta meg az Átlátszóban, hogy a zabolai Mikes-kastély felújítására a Bethlen Gábor Alap „nemzetpolitikai támogatásaiból” adott az Orbán-család (értsd: a magyar állam) egymilliárd forint közpénzt, amiből egy magán kastélyszálló lett." - /nepszava.us/
"„Kocsis Máté, mint az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának fideszes tagja ma nagy dirrel-durral bejelentette, hogy hazugság, amit állítottam a Partizán interjúban és a titkosszolgálatok egyetlen tagja sem tárgyalt velem a Karmelita Kolostorban. A probléma ezzel csak az, hogy én ilyet nem is állítottam soha. (...) Soha nem mondtam olyat, hogy engem a titkosszolgálatok emberei megfenyegettek a Karmelita Kolostorban. Azt mondtam, hogy behívtak a Karmelita Kolostorba és azt mondták, hogy ha ezt meg ezt teszem, akkor ebből és abból választhatok.Nem, nem a titkosszolgálatok emberei tárgyaltak velem, hanem egy miniszter”– írta Magyar, de a minisztert nem nevezte meg."
Magyar péter gondoskodik róla, hogy a pedofil téma ne kerüljön le a porondról. Sehmet már múltheten lezárta volna, hihihi.
Orbán és a fidesz több ezer köztörvényes bűnözőt hozott ki a sittről. Embercsempészeket, terroristákat, és minimum egy pedofil bűncselekmény társtettesét.
őszinte válasz: megkérdezték Kubatovtól, hogy milyen neveket hallott a párton belül lehetséges köztársasági elnökként, mire így felelt: „Nem figyeltem, nincs is jelentősége.”
Nem mindegy, hogy az EP és önkormányzati pártokon kire szavazol? Most őszintén? Nem sok tétje van. Az EP effektív hatásköre kicsi, azon belül is kevés magyar tagja van. Az önkorin meg nem szokott annyira számítani a pártlogó, sok helyen eleve függetlenek indulnak. A nagyobb településeken meg az látszik, hogy a szocik, a PM-es, DK-s és a momentumos is jól dolgozik. Én egyébként ebből gondolom, hogy országosan sem lenne gond. Sőt. Bàrki sokkal jobb alapból, mint a fidesz. Tény, hogy egy hatalomváltás esetén most extra dolgokat is meg kell oldani. Pl bebetonozott emberek kipaterolása, közvagyon visszaszerzése, stb. De ez egy fizetett jogászcsapat feladta lesz, nem a frontpolitikusiké. Sokan elfelejtik, hogy a frontpolitikusiké csak az arc, mögöttük szakértők vannak. Ha meg kormányt alakíthatnak, akkor még több szakértő lesz, és lesz is miből fizetni őket 2026 a lényeg!
https://www.youtube.com/watch?v=egZJrWx1k4c Azért ez a Dopeman gyerek is rettentően kiművelt, jól beleillik az aranyhal társadalomba. Némely kutató azt állítja, hogy az aranyhalaknak nagyjából 3 másodperc a memóriája, szegény halak ne hasonlítsuk és alázzuk őket meg, mert egy igazi fityesz hívőnek még ennyi sem ahogy ez a videóból is kiderül:))
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!