Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Meta -10% piaczárás után USA LNG hajók ègnek egyiptomi kikötőben Szaúdiak bombáznak már Irakban is Irán- Ukrajna kvázi háborúban áll ... Ezektől függetlenül holnap persze megvehetik a mai esèst is (sokadjára).
2/3 tőke van bent, tehát nem all in szerencsére. De már nem higitok. Vagy kizöldül így , vagy sehogy. 399-070-ig végig szórtam. 293 átlagom. Raktam egy fájó tpt, amolyan Nesztee-sen. Ha azt eléri close. Nincs tovább , hibáztam. Éjfél után likviditás hiányos állapot van, meg tudják cibálni, ebben bízok. Vagy gap down. És azonnal kiüt. Kb.
Túl sokat nyertem rövid idő alatt. Most jön a pusztítás. Trend ellleenes pozinyitas. Hozzátenném. Eddig 3* margitoztam és mind a 3* short volt, a long emelkedés vert bokán. Most a nasi látszólag szabadesés de 1x úgyis megáll és akkor irgalmatlan lesz. 27270-27950 csak ez a mai, vagy @ 27950-27050 -900 pont allin már Margit. Szóval kell a stop. 1* kipróbálom a longot. 27500 dupla alj fölé visszarobbant. 27270-27950 megis padlózott 27060-ig.....ki érti ezt. Mi ez az irgalmatlan öntés
szerintem tudod pluszba zárni de elkapkodtad,10-15 perces gyertyák mentén végigvezetve még mindig él a short ha azt a technikát követném mint Te martingéleznék akkor eleve nem az első lenne a legnagyobb pozi és megvárnék egy trendet ami 15 perces gyertya fölé visszavág ott nyitnék előszőr,ez már inkább lenne TA alapú kereskedés martingélre épitve,de nem ez a legjobb megoldás hanem a tiszta TA martingél nélkül stop használatával
Összeesküvés elmélet: BIG HAND 27000-27200 között beszállt. A többiek is tudják, shortokat zárják + longokat pusholnak. cél 28000-28xxx, ameddig megy a szekér könnyedén csak össze kell hangolniuk.. vagy cumizok térdelek:DDDDDD
vagy longot táraznak. tolják lefele a minél olcsóbb manához. a dupla alj lesz a jele, hogy megvan a mana, és lehet longba fordulni és akkor longolni kell, én próbálkozok ,kockáztatok, és akkor boldogság lesz. csak túl korán zártam a longot, ailg pár pötyivel, pedig ment +500-at. majd eséskor 30-ban lezártam, utána még esett 600-at....bosszantó....... de ha nem zárom, patt és 28000 27700-ról, ezt nehéz megjósolni. könnyű "utólag" okosnak lenni. nagy tételell toltam, 30-40 pont is jó.
Nesztee: 3 piros nap után nem shortolok indexeket. Hát ez már a 6. piros nap, egyre csökkenő aljakkal. holnap AKÁR gap down gyanús. vagy megvolt a NAGY öntés, és holnapra patt.
Úgy van ahogy gondoltam.. Eladáskor van nagy volumen,mert intezményiek adják nagy tételben,ezért zuhan akar 1 óra alatt is hatalmasat az ár.. Aztán felfelé meg nincsenek vevők,ezért a shortzárások egyre magasabban történnek..Mikor megint jólnfelverték az árakat,újra megjönnek az eladók,és öntenek..Ezt láttuk pl ma.. Nem jó ómen ez a jövőre nezve..
Volt egy öntés nyitáskor,és volt egy most.. Nekem ez oké.. Én a felhúzásokat nem tudom értelmezni.. Ha annyira negatív a hangulat,hogy minden egyes nap nyitaskor ráöntik a piacra a részvényeket,akkor kik azok akik mindig visszaveszik? Nem artana tudni a volumeneket.. Le merném fogadni,hogy önteskor nagyobb a mennyiség mint felhúzáskor.. De ennek csak örültek az eladók,mert magasabb áron indíthatták az eladásaikat.. Csak azt nem értem,hogy kinek éri meg belevenni? Szerintem a nagyok szállnak ki,a kicsik meg belekapkodnak.. Vagy nem tudom..csak agyalok..
az utolsó órákat kivételesen 1 percesen lehetet kereskedni nyitó jelre,normál lassuságú piacnál 5-10-15 percesen jönnek a nyitó jelek,1 percesen csak zavar van
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?