Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
zotlan okostojás hova tűnt? -2,5% NQ-nál longoljon az, akit 2 apáca nevelt. Botta' se piszkálnám most longra. Tudod még mit mondott Buffett? "Néha jobb hallgatni, mint marhaságokat p...zni".
Szóval szerintem, amit írtál,h NQ-t nem érdekli az olaj. Vagy eddig nem érdekelte, mert úgy vélték,h nem lesz infláció. Jó USA foglalkoztatottsági adat, pörgetheti még tovább az inflációt, ami viszont már baj, USA kötvények pattantak is. Nézd meg a piaci reakciókat +40 -100, és jött a visszaerőlködés
920-nál zartam a longot,0-ban,onnan short 820-ig,most pedig onnan újra long.. Elcsesztem,mert tegnap húztak rajta 400 pontot 16 után..De ma nem tegnap van.. Mindegy,egyelőre küzdök tovább..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?