Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
"De az hogy továbni töretlen emelkedés legyen évvégéig,azt senki sem gondolhatja komolyan" --- Íronikus, hogy pont ezt írod mert, mert én naggyon komolyan hiszem h S&P 500 also hangon 8000-ig de optimálissan legalább 8800-ig fog emelkedni egy 3-6 hónapos intervallomon belül mire értelmes korrekció jön... ez SPX-be 10% illetve 20% felértékelődési potenciál amit végig shortolni igen fájdalmas lesz.. persze én csak ta-t nézek meg fraktálozok és hasonlo kuruzsló modszerkkel elemzek és lehet hogy most fogok pont tévedni mert már évek ota csontra érzem SPX-et és várom hogy mikor bukok be vele :DDD
Dax hati azért mozog ma is.. 260-ról lement 140-re,de én szünnapot tartok ma.. Dániel kérdésére a válaszom,az hogy mi nem várunk semmit,legalább is én nem. Főleg nem érték becslést..A nagyobb elemzőházak várnak korrekciót júniusra.. Majd ha elkezdődik,beszállunk,és tart ameddig tart..Nasinál lehet akár 2-3000 pont is.. De sosem az érték a lényeg,hanem az irány.. Ha eljezdődik egy profitrealizálási hullám,főleg ha a kötvények nem fordulnak meg,akkor az eltarthat akár több héten át is.. De nem kell ezzel kapkodni.. Lehet,hogy a kötvények fognak a részvényárakhoz igazodni..Ezek még csak találgatások.. De az hogy továbni töretlen emelkedés legyen évvégéig,azt senki sem gondolhatja komolyan.. Lehet,hogy pont akkor lesz fordulat,amikor tényleg befejeződik a háború,és mindenki longba áll.. Mert ugye pletykára venni,hírre eladni...
Üdv srácok. Lenne egy kérdésem hozzátok. már egy ideje figyelem a pesszmista hangulatot és hogy esést vártok. kiváncsi vagyok mekkora esést vártok? vagy milyen jellegü fordulatra játszotok?
Dax: 25.200 Nasi: 29.960 Ha nem konyulnak le péntek este,lehet hogy én is beszorultam volna... Tomi,sajnálom..ilyenkor már csak a remény marad.. Júniusban valószínűleg tényleg érik a korrekció.. Csak előtte még jól felbaccák..
Remélhetőleg kipukkad Trump blöffje, nem látok esélyt a közeli tényleges megállapodásra, tárgyalni persze tárgyalhatnak az Irán célja is,és hiába mondja Trump,hogy az idő neki dolgozik mert USA stratégiai olajtartaléka felemésztődik így nem csak Iránnak fáj a blokád,a mai bejegyzések már hűtik a kedélyeket igy a pénteki záró ár köré vissza várnám NQ-t,utánna viszont jöhet emelkedő szakasz ,de nem a béke terv miatt,hanem a shortosok miatt.
Tudom,elvből nem szoktam pont ezért bent hagyni pozit de dolgozni kellett mennem és jónak tünt, záráskor jó is lett volna,azért éves szinten 5 alatt van amikor pozíciót bent hagyok következő napra ,hétvégére meg szerintem ez volt az első ebben az évben.
háát elég szarul néz ki NQ shortom,pedig volt 200 körül is szombaton ahogyan nézem most meg 800 körül tanyázik,hála Trumpnak,mondjuk ez a weekendes érték nem tudom mennyire szokott bejönni, egyszer néztem akkor nagyon más lett a tényleges nyitó, igy még van remény,na meg bízok az izraeliekben .
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?