Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Trumpli ha már olaj shortban érdekelt, és nem longban: nem hiába akar békét + 1-2 gereblyével, vasvillával állhatnak már a háta mögött. + elvileg nem háborúzgathat csak úgy, ahogy ő gondolja, tehát meg van kötve a keze: tehát az egyetlen út a béke. DAX szerintem ezt is árazza, én meg a beesését.
Felesleges TA-zni. Trump éjszaka lebaszta Netanjahu-t. Vagyis a tegnapi hír "ignoreálva" van Trump által. Ezért volt erős a DAX. No de akkor NQ miért nem megy? Mire vár? NQ 0,1% DAX +1,1%. DAX korrigálása odacsaphatna NQ-nak.
Brent támasznál van,míg DAX kivitte az ellenállást,vagyis továbra is katyvasz az egész,legalábbis nekem ,nagyobb idősikon óráson nem igazán tudok benne trendet látni, időnként beesik majd felnyomják,hol kicsit hol nagyot hasra ütés szerűen, nagyon ronda mozgása van,hozzá képest az NQ most egy szép trendelő árfolyam.
Dax felmegy szerintem vagy ATH ra vagy ATH közelre és onnan fog beszakadni, hogy érdekes legyen,mondjuk ezt a variációt már láttam tőle.NQ ,reggel jó lett volna ha gép közelben vagyok,támasznál fordult megint,szerintem ot is lehet ATH vagy a tegnapi csúcs
DAX mit gondolsz, meddig csordogál "felfelé"? A múlt heti 25400-ak, vagy a tegnapi 25300 ami inkább élő vajon? Ha az olaj fordul, gondolom lefordul ez is. Egyelőre az is csorog lefelé.
A rekordméretű beavatkozás vegyes fogadtatásra talált a piacon. Egyes elemzők szerint a lépés segített megfékezni a túlzott volatilitást,
mások viszont megkérdőjelezték a hatékonyságát. Utóbbiak arra
hivatkoznak, hogy a jegybanki akció nem tudta érdemben megváltoztatni a
piaci hangulatot, és csupán az egyoldalú intervenció korlátaira
világított rá. Egy idő után megunják és hazamennek, és akkora rakéta jön ki 160 fölé, hogy lehet pislogni.
https://www.boerse-stuttgart.de/en/tools/euwax-sentiment/ én szoktam nézni, dniel szerinted ez megint marhaság miért képes a dax ennyit emelkedni, ha nincs funda változás? a nagy többség -25: shortban ücsörög. A hirtelen jött emelkedés miatt a longosoknak ideáls a kiszálló, a shortosok vannak ismét beragadva napközben. NQ 0, DAX +0,67% HA USA kicsit tovább halad, DAX simán 1-1,2%-ba megy, ki kell várni.
DAX-ban látom mitől pattant 24880 dupla aljról. megütötte a 4h tetőt. 4h sma50-ről pattant. A hetes alj is kb. 24880-890. Látom az inverz fej vállat hetesen, DAX-ban, de ez csak TA. A fundának nem ártana támogatnia. USA-t mi húzza? pár hónapja még pánikoltak az AI túlárazottság miatt. Akkor most a fő rv-k 100-200%_os emelkedés után szerinted senki nem aggódik? vagy majd aggódnak, ha már esik?
Nálam nincs semmiféle GAP benne, NQ-ban biztosan nem. Látod ilyenkor, Funda szempontból, a DAX-ot mi húzza? Semminek nem szabadna húznia. Irán megmondta: nincs béke, nincs tárgyalás, game over. és DAX 24880>25250. Visszajött a hír előtti momentumig, gyakorlatilag totálisan ignoreálva a beszakadást. DAX 1h-n végig zöldül, NQ nem esett tovább 3 óra után, korrigált. NQ-ban 30270 körül tettem rá a 30330 stopot, arra játszva, hátha tovább szakad. De robotka long lendülete páratlan. Mikor jön a bikacsapdája? 1x úgyis jön.
éjjelröl maradt benne egy gap oráson... azt vissza jatsza sztem és ha shortos az irany onnan lehetne ujra nyitni ha kiszed addig mert most megint tajekozodas nelkul tolod tamaszrol a forditottjat amint amit kene... en csak abba bizok nem jon vissza tegnapi csucsig.. pedig meg az is lehet
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?