Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
háát nem mondanám,hogy ez volt anyagilag a legjobb hetem :))Kezdem azt hinni,hogy a főninek nem tetszik annyira,hogy ilyen haszontalan dolgokkal foglakozom,mint a tőzsde :)A tözsdével,úgy gondolom,úgy vagyok mint a kis gyerek aki mindig csokit enne,hiába mondja neki a szülö,hogy ne tegye,mert attól csak elromlanak a fogai.:)
Én már befejeztem mára. Elmentem fürödni,mire visszajöttem,latom,hogy megtörtént a kitörés m30 fejvállból amit írtam..úgy hogy jó hogy nem nyitottam meg a 4. shortot 350-nél..most 470 és szépen araszol felfelé.. De még rá sem néztem úgy igazából..de az irányt felfelé vette,azt láttam...
Söpöt figyelni kel mert ha elér a zonába és nasdaq még nem nem biztos hogy nasira fog várni a piac jöhet boritás bármikor... de ugyan igy forditva is elsülhet hogy nasi ér oda elöbb és trigereli söpöbe a sell-t
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?