Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Pont te írtad: DAX dupla alj. Long van. 22200nál longoltam, 2x lebillentett -100 EUR-ral, a tököm tele volt. De még a nép akarta a dupla aljat 21940-et, pedig nem volt benne, mégis lebillentették. Ők szépen kimaxolták. azóta meg 25k, így vagy úgy, akármilyen döcögős is volt. +3000 EUR. NQ? 22700-28500! +5800 Az esni se akart.
Pedig egyszerű ez.. Long trendben longolni kell. Short trendben meg shortolni,és nem fordítva.. Csak észre kell venni időben a fordulókat.. Azzal meg nem értek egyet,hogy ez 50-50% Tulajdonképpen végig long trend van,ha hosszútávon nézzük..A shortok sokkal ritkábban vannak,és rövidebb ideig..Tehát ez inkább 80-20% a long javára..
DAX 25140. 2 napja még 23800-at írtunk + 1300 Amit én figyeltem, csak el keleltt volna hinni, most is voltak jelek, mégpedig DAX 23600-24400, A nagy zöld gyertya. Aznap OTP dupla alj! 04.30 Azóta ismét long van, ha nem is USA-ban annyira, DAX és OTP-nél igen.
Addig jó, amíg a nyereségedet bukod csak el. Én a játszós tőkéből buktam. 03.30 óta totál kész vagyok .. mosolyoghatnék rajta. Pedig azóta tettem is be pénzt, azzal sem állok valami jól, nagyon nem. Így már érted, hogy én a tőke nagy hányadát miért ott tartom. Mert képtelen lennék megállni, hogy ne nyissak nagy pozit, és a nagy poziban bukni 25-30%-ot, az kivéreztetés. Nesztee látod jól írta, néha jó az önbeismerés, mint a végtelen dacoskodás, hogy értek hozzá. Nesztee szerint a topic nélkülem hallott (vagy valami ilyesmit írt), pedig ez ttotál nem igaz.. Sok sületlenséget, baromságot írok, és ha engem követne a jónép, akkor az én sorsomra jutnátok mind egytől egyig, vagyis a rommá bukásig. Szóval akár csendben is maradhatnék. Rajzolgatom magamnak a zászlót, meg a réstöltést, és shortolok.
Az olaj ár esését elnézve,Dax innem már megcélozhajat az ATH-ját,ami mar csak 430 pontnyira van.. Tegnap 24.050-nél megnyitottam a longot pedig.. Hogy bánom mostmár hogy kiszálltam belőle.. Ami a Nasi shortokat illeti,ma hajnalba zártam tetemes bukóval..Az idei teljes nyereséget elvitte.. (7 számjegyű) Szóval akarmilyen csábítóan fent vannak az indexek,mindig van feljebb..Ezekbe a long extázisokba öngyilkosság beleshortolni..
https://www.portfolio.hu/uzlet/20260506/pozitiv-fejlemenyek-erkeztek-iranbol-raliznak-a-tozsdek-834906 Az iráni helyzet továbbra is jelentősen meghatározza a hangulatot a
nemzetközi piacokon, a tegnapi amerikai csúcsdöntést követően ma reggel
Ázsiában széles körű emelkedést lehetett látni, miután Donald Trump
bejelentette, hogy egy időre felfüggesztik a Hormuzi-szoroson áthaladó
hajók kíséretét, miután érdemi előrelépés történt az Iránnal való
tárgyalásokban. Eközben Irán egy 30 pontos béketervet terjesztett elő,
miután megkapták a korábbi béketervre adott amerikai választ. A
deeszkalációra utaló jelek miatt jelentősen csökkent az olajár, a
tőzsdéken pedig pozitív hangulat látható, Európában jelentős
emelkedésben vannak a vezető indexek. Irán meg se szólalt, csak Trump szólongat, furcsa.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?