Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
:C Mesélj !:D Olaj shortom volt 108ről stop 109.5 majd 110-ről, azt zártam 108 alatt, visszajött a bukta. NQ shortom van 27200-ről durván. 27350-nél stoppolt ki éjszaka, azóta volt 27050 is. 27000-re letpztem. hátha megnézi, és akkor jó vagyok.
zártam az olajat, másodjára. éjszaka 1x megszivatott, azt kihoztam 0 felett, nem vagyok előrébb. NQ-ba visszaparkoltam Hátha jön egy m5 sma200-ról pattanás 110 irányába, ott nq eladás, olaj visszavétel.
Na mostmár érted,hogy miért nem használok néha stopot? Most az én áraimat mondom. Bezár nasi 27.160 körül,aztán hajnalba először felugrik 460-ra,2 óra mulva meg 630-ra,aztán reggelre meg lejön 200-ra..Mi ez ha nem stopkiszedés?
02.30-kor valóban felugrott 27.630-ra,de én már akkor aludtam. Én a 00 óra utáni 27.470-es felhúzásnál nyitottam meg. Ha fent voltál 02.30-kor,miért nem nyitottál 27.600-ról? Azért ez jobb opció mint a 27.000 volt..Én meg is tartom..Az olaj viszont nagy cumi egyelőre..Igaz,hogy olajból 2 pakk 100 ezres csomag van, Nasiból meg 6 pakk 200 ezres. Az eredeti terv fele-fele Nasdaq-Dax short volt. Nem is értem hogy jött ez az olaj gondolat..Mostanában nem is foglalkoztam vele.. Trump böfögései 10%-okat ugraszthatnak rajta.. Ha újra támad,simán felugorhat 120-ra.. Igaz ez visszafele is,újabb béke javaslat Irántól és 100 alá esik újra. Viszont a mostsni helyzetben az előbbire van nagyobb esély.. Nem szabad a tűzzel (olajjal) játszani..
Bátor dolog olajat shortolni jelen geopolitikai helyzetben. 120 könnyen lehet újra a WTI ha fölé tör akkor elképzelhetetlennek tűnő rally is jöhet pont olyan elképzelhetetlen mint a negatív olajár
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?