Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem hiszek a végtelen esésben. Megmondom őszintén, én örülnék a legjobban, ha végre lenne egy RENDES-MÉRETES korrekció. Lehetne egy faszát longolni,csak húzni kellene a stopot mint DAX 19000> 23500.
Egyébként hetes alázáró gyertya borítékolható volt,max azt nem lehetett tudni,hogy melyik héten jön össze :))Úgy csorgott le a hetes támasz szintig NQ,hogy egyszer sem produkált long gyertyát hetesen,csak az előző héten előszőr. Ez azért jó,mert ha ma lesz alázáró hetes gyertya akkor van mi fölé zárni a long fordulóhoz, vagy folytathatja az esést a hetes támasz átvitelével, ebben az esetben már nem long hanem short lesz az irány hetesen nézve NQ-ban.Ha Trump nem is , mert szerintem inkább shortban érdekelt,a FED még megmentheti a részvény piacokat,ha akarja a hetes short iránytól.Mondjuk nekem tetszene egy Trump-Powell csörte :))
Igen, szánom-bánom mohóságomat, de 0-ban most sikerült zárni.Így +150 pötty maradt a mai eredmény. Már korábban is megfogadtad, hogy a napon belüli kereskedést választod.
távoli , de megfakult emlékeim szerint a 2. reccsentés zömében a kritikus ( már ha lesz ) joe001 ma, 08:59#28128450 napos MA környék lehet az első komolyabb megálló (350(70) nálam) elméletileg ...onnan környékről - mert alá szurhat - elméletileg meg illene pattannia ( esetleg fordulni) .....megálmodva a delfi jósda titkos módszereivel....:)
De Te most elég korán nyitottál nem? Én még 400-nál is vacilláltam,aztán 420-nál csak rányomtam,és már zárt is a követő stop az előbb 520-nál.100 pontocska csak meg lett...Úgyhogy mindenféleképpen ezt fogom a jövőben csinálni,hogy csak rövid időre,és 50-max100 pontokat azonnal zárni,vagy tralyng stopot használni.. Aztán eltenni a telót,és nem bosszankodni,hogy mi lett volna ha tartom.. Amikor a nagy többnapos terveim voltak az 1000 pont reményében,majdnem mindig szívás lett a vége.. Úgyhogy belátom,hogy igazatok van..😉
NASDAQ-nak van korábbról egy GAP-je: 19347-19212. DAX északra tart, NASDAQ esik tovább. Kamu esés feelingje van. NASDAQ LOND 19395 STOP 19360. (fantáziám jeléül)
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart Ilyenkor mindig keresem az okát, hogy miért pattanhatott 19372 környékéről. 03.11 CLOSE: 19376 03.12 LOW: 19375 A 19400 valójában ezen szintek megtartására szolgált. Ha mégis átviszik, 19230, még erősebb. DAX már északra tart, nasit próbálják lefele küldeni. Visszajött 19405 fölé. Ha nasi csak egy "csöppet is" fordul, DAX 22500..
19372 fogta töbszőr is NQ-t az esésben a mostani szinteknél,nem mondom,hogy ez most is sikerül, mert van lejjebb egy nyitó rés is,de elsőre foghatja,a mai napon.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?