Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nasdaq csökkenő tetőkkel -aljakkal csorgott. Alul jött ki, belenyalva a résbe, ha a 20700 fals kitörés. Eur USD rakéta délnek és nagy esés. Dax napi záró,fel 19300 (próbálkozás) és/de zakó, ezt gondolom.
Érdekes dolog megy éjszaka. Dax stabilan áll. USA (nasdaq főleg) megy lefelé, belenyalt a résbe. (Gapbe) Ha túléli a dax , USA meg napközben észak, dax inverz fej vállból kilövés? Vagy támaszról szakad? Ki mit tippel?
Kész rohanás volt. 19300-nál megint rányitottam egy shortra DAX, de azt le is zártam 19230-nál. Egy Dax shortom van összesen, amit reggel nyitottam. Voltak ilyen rövid nq shortok is, mondom csak esni kéne, eseget is, de nem mertem átvinni holnapra. Még Admiralon sem. Aztán hajnalban matatom a tabletet, hogy mi van az árfolyamon. Szép estét
Ugyan azt gondolom hogy egy karácsonyig tartó long trend elején járunk, a holnapi nap azonban a mai korrekciója lesz. Az 5000-es bánni fogja. Néha a bálnák is tudnak rossz felé úszni...
5000db-os emberke is beállt eladásra, 19240 környékére. m15-ön az a kitörési zóna (19230-19240), ahonnan felrepült 19300-ig. TÁMASZ 19200-19240 4h boliközép 19215. napos boliközép 19305, így "utólag", erre szavazott az "emberünk". naposon elég csúnya inverz fej váll van (kedd-szerda-csütörtök) 19800-as TP-vel............ 19550-nél a fél világ ott áll.
Lehet rosszul tettem, de kiszálltam a DAX-ból, 19280> 19250-nél. USA "esés" ellenére DAX tartja magát, ha picit oldalazgat USA, DAX akkor még erősebb. nasi m5: https://kephost.net/p/MTUzOTAwOQ.png ha visszajön 21k fölé, egy elég erős impulzus indulhat, ami tovább segíti a DAX-ot. GAP-es nyitás, jön az újabb ~19500-550...
ez a tegnapi nasdaq m5 mozgás. szorítják le a 21k-ra. https://kephost.net/p/MTUzODk3MQ.png m5 sáv borítás, visszateszt, újabb borítás 21111>21000 21060 boliközép, ha ez fejbevágja, mennek a pincébe a piros csatornában. bár elég ha az m5 boliközép alatt marad, a lefele tartó mozgás szorítani fogja lefele
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?