Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Vettem is, 19500-on kb., de dobtam is. Nincs két hasonló nap. 19140-öt megtartották, jött a 19420 19215-öt megtartották, jött a 19550ha megtartják a tegnapi 19480at nap végén, akkor mi jött volna? ATH. nasi 4h futi https://kephost.net/p/MTUzNTAwNg.png BTC is emelkedik, kivárok.
Az is nagy külömbség a két index között,hogy míg a nasiban pozitív a hangulat,(én is csak a túlhúzás miatt várok egy átmeneti korrekciót,ill.profit kivétet,utána tőlem szárnyalhat tovább) Addig a Daxban negatív a hangulat,és a felhúzásokba azonnal beleadnak.. Kb tök ellenkezője a Nasinak
Reggel volt 3050 Ft körül, az olcsóból. (ez kb. a 21170) majd 3400 (tehát esett durván 100-at) ismét 3330-3350. dax-ot nézegettem, így ~ 200 pont esés után........ro.. életbE:). 1h boliközépről lemaradtam, sűrűn átnéz rajta, hát most nem nézett (19340) 19320-at letörte, visszatesztelte, jött a 19260. most itt küzd. 58-ról volt egy ~ 83 "pattanás". m1 tele lett gap-el 19250-19280 között.
Hogyne emlékeznék.. Még mindig tartom a nasi shortokat..Csak elkapkodtam a nyitást..De mégegyszer mondom,nincs összefüggés a nasi emelkedése,és a Dax bukdácsolása között...
OTP attól rallyzik,hogy januárban már 17.500 volt,és egész évben,kb 1000 ft-ot emelkedett csak,tehát inkább stagnált. Most ebben a piaci környezetben bepótolja ezt,ill a jó gyj hatására..
+ repeta Az OTP részvények árfolyamának utóbbi emelkedése mögött elsősorban az áll, hogy a bank erős harmadik negyedéves pénzügyi eredményeket közölt november elején. Az OTP nettó kamatbevétele közel 28%-kal nőtt az előző év azonos időszakához képest, amelyet főleg a növekvő hitelállomány és a kedvezőbb kamatmarzsok támogattak. A cég ezen kívül 826 milliárd forintos adózott nyereséget jelentett az első kilenc hónapra, ami 19%-os emelkedést jelent, ami kedvező jel a befektetők számára. Emellett az OTP erős tőkehelyzettel rendelkezik, és folytatja terjeszkedését a közép- és kelet-európai régióban, beleértve az akvizíciós lehetőségek vizsgálatát is.A bank részvényének árfolyamát emellett a hosszú távú növekedési potenciál is vonzóvá teszi a befektetők számára, különösen annak tükrében, hogy a papír jelenleg alacsony P/E rátán forog. Összességében az OTP Bank pénzügyi stabilitása, a növekvő profit és a jövőbeli akvizíciók pozitív kilátásokat jelentenek, amelyek mind hozzájárultak az árfolyam növekedéséhez.
a közép-európai bankok nagyon alulértékeltek pár elemző szerint (mert többek között viszonylag nagy az ország kockázat pl. nálunk különadó egyik napról a másikra ) ...a tramp miatt ez némileg csökkent és felesleges a "logikát " keresni , de ugye már 1930ban is írták : 1. „tőzsdei reakciók alapja 10% a tény, és 90% pszichológia” Kosztó 2. Egyetlen dologra kell figyelnünk, az ár alakulásra. Persze ez így sokkal egyszerűbben hangzik, mint a valóságban és nem tudtunk megállapítani meg abszolút időtálló igazságokat.
az OTP mitől rallyzik? Trumppal lekezelt Orbán? Semmit nem fog jelenteni, ha globális vámok jönnek. Úgy gondolod nem jönnek vámok? Érdekes választási ígéret.
kis trampliizás a kínai vámokkal kapcsolatban más szemszögből ….ki volt a legnagyobb támogatója ? Elon Musk….kinek van egy nagy Tesla gyára kínában ? nem , nem a lölönek…innentől érdekes lesz , hogy amit makogott a kínai vámokról tramplii az Musknak nem lenne érdeke finoman szólva…..szóval valami lesz 🧐😎😎😎 https://www.youtube.com/watch?v=i6CY_5kiiQU
DAX egyelőre papírforma, sajnálom,hogy ezt kell mondjam. emelkedő aljak 19000 19140 19200-19210 19220-19240 Tom jól írta, lehet egy lefele kör, de ha megfogják, ismét "kicsit" longos. A nasdaq TS certi ára csökken, tehát emelkedik az árfolyam, így nehézkesen fog esni a DAX. DAX 1h https://kephost.net/p/MTUzNDk2Mg.png 19370 réstöltés, kicsit túlhúzva 19420-19440 esetleg záró visszateszt 19450, és onnan berosálás.
emlékszel mit csináltál legutóbb? DAX beesett, utána nasdaqra fogadtál, merthogy az kimaradt a buliból. Így áll a 4h nasi futi https://kephost.net/p/MTUzNDk0MQ.png DAX nálam egyelőre réstöltést akar csinál, 19240>19380 Még nincs USA pánik, lófasz sincs.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?