tegnap 14 körül a 200 órás MA körül zártam a shortom (610) nem várva meg a 601-es réstöltést sem és azon gondolkodtam , hogy ha és amennyiben leballagna 550 alá nyissak -e egy másikat majd sacc 460ig ......de gondoltam és írtam megvárom a hambisok mit kezdenek a h4 es dupla aljjal , mert ha működik az elméletileg ugye dupla csúcs lehet sacc ....kissé nyomi , de lett valami
" DAX kedd, 13:49#243056amcsiig nyitó +áfáig célszerű egyet szundikálni , mert ha viccből csinálnak egy dupla aljat h4 200 ról a hambisok akkor pislogás és óbégatás lesz "
" DAX kedd, 13:49#243056amcsiig nyitó +áfáig célszerű egyet szundikálni , mert ha viccből csinálnak egy dupla aljat h4 200 ról a hambisok akkor pislogás és óbégatás lesz "
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?