TA alapon sok jót nem mondanék róla! Saját véleményem szerint a csökkenő csatorna felső szélét törte át keden, majd szerda-csütörtökön növekvő forgalommal visszaesett a csatornába. Bár pénteken újra a csatornán kívül zárt, de ez valószínű az általános optimizmusnak köszönhető, s ha elromlik a környezet, akkor nem hinném, hogy tovább tud menni. Tisztán TA alapon (nem véve figyelembe a fundamentális tényezőket), sokkal nagyobb esélyt adnék a 2150-2100 elérésének, mint a 2350-2400-as sáv (többszörös ellenállás) áttörésére. Vételre (bár én nem foglalkozom egyedi részvényekkel, csak határidővel) csak 2400 fölé forgalommal zárás esetén adnám a fejemet!
a remény hal meg utoljára!!:) hát most beszállni már veszélyes, 2400ig mehet, de multkor erős votl neki aszem 2377 votl a max és onnan csurdogált le viszont nagy esést nem valószínűsítek
Csak gazdag ceget vegyetek, ha nem tudtok reszvenyek nelkul aludni. A fotex, tvk rohogve veszeli at a vihart. De mi lesz a nagy kedvenc Pflax-al, meg Phy-vel?
A helyzet az, hogy a forro-penz most arra jatszik, hogy elhitesse a befekteto kicsikkel a kiegyezest O.V.-vel. Arak fel, de a valasztasok napjan mar nalatok lesznek azok a papirok... Jon majd a kenyszer- eladas... Viktor egy veszely fundamentalisan az orszagra.
Ki kell mondanunk, hogy a spekuláló, az ügyeskedő, az a múlt figurája, s nem akarjuk megengedni, hogy ismét visszatérjen, s elvegye a jövőnket, mert ez fölemészti a jövőnket. (OVI, '05. február) nehogy belessetek ti is a bűnbe
Igazán megtarthattam volna a Ricsi longomat nap végéig :( Na mindegy. Csak megint magam ellen mentem, pedig az elmélet 100%-osan beteljesült... Francba :((( Nembaj, örömömben és bánatomban is leiszom magamat ma :)))))
TIPPSAROK