Szval sierra szerint Foti eladás,tomka2000 asszongya tartsam a MOL-t.Már ha jól vágom? Viszont wedge, csak nem kiszórtad az összes Fotexet?Még télleg megijjedek!
Ved meg az OTP-t és a Mol-t ne foglalkozz a napi le föl mozgással mert mire visszajösz a nyaralásból kipihenten bejebb vagy 10%-al :) szerintetek bejön? most dumáltam 1-2 "okos" emberrel és ők erre esküsznek. vélemény?
Segitségeteket szeretném kérni a Tőzsdecápák oldalunk szinesitéséhez, illetve mobilizálásához!Mive l ti vagytok a legnagyobbak, legjobbak, legfrissebbek és legprofibbak és még sorolhatnám-mindenfé le hizelgés nélkül-, a Hireiteket szeretném kérni RSS formátumban ha lehetséges.Mivel sajnos nincs wappon hozzátok mérhető portál,a tőzsdecápák wapra feltenném, hogy bárhol, bármikor , bárki friss értékes adatokhoz, hirekhez juthasson segitségetekkel!Ha nem is a teljes cikkeket, csak a vastagbetus részeket teszitek elérhetővé, már azért is nagyon hálásak lennénk!!!Természete sen ha lesz időtök esetleg fejlesztésekre és meglesz a portfolio.hu wapoldala is akkor az RSS szurés helyett átirányitás lesz az oldalatokra!Adosotok vagyok még egy vallomással: az EUROHUF árfolyam grafikonját az oldalatokrol tettem elérhetővé a tözsdecápáknak wapon.Bizom benne, hogy hozzájárultok!Köszön öm a Portfolio.hu forumosainak tőzsdecápái nevében is! - /példa:
10:42 Portfolio.hu- poll: 3.5%-ra csökkent májusban az infláció - bázishatások - //ha már RSS más is tudja használni http://www .portfolio.hu/cikkek .tdp?h=13&k=3&i=55175
-
2005.06.13 10:42 A portfolio.hu által megkérdezett 19 elemző, illetve alapkezelő jellemzően 3.5%-os éves alapú inflációra számít májusban, a tényadatot holnap reggel 9:00-kor teszi közzé a Központi Statisztikai Hivatal. Áprilisban 3.9%-os volt a pénzromlás üteme, így a dezinfláció üteme számottevőnek mondható. Az előrejelzések 3.2 és 3.7% között szóródtak. Az inflációs adat kiemelten fontos orientáló szereppel bír a jövő hétfői kamatdöntéssel kapcsolatban is. Mon, 13 Jun 2005 04:56:08 +0200
valaki engem is felhomályosithatna, mert baromira nem vágom mizu... most mindenben spekiznek vagy van valami alapja is ennek a marha nagy alufoliának már megint... A MOLt,Plasztot, vágom, de mizu a Fotexel, otpvel, Richterrel, Synergonnal??? kotozzek haza mig jobban vissza nem erősödik a forintunk???
Hello Mindenki! Tancsra hallgatva elmentem szabira és még csak rá se néztem a börzére.Erre most bekukkantva igen pozitívan csalódtam. No nyári uborkaszezon, no csorgás! Most már akkor vki súgja meg,hogy télleg el kell-e adni a pakkokat v. irány a BUX 20 000? Saját céláraim: MOL - 17990 PPLAST - 1740 FOTI - 338 (377?) PHYL - 120 RÁBA - 930 (ősszel?) SYNERGON - 675 (augusztus táján?) U.i.: Még a héten is szabin vagyok, ha kell holnaptól rá se nézek újra a piacra!
TIPPSAROK