Engem más zavar. hogy tudom excel- ben viszonylag egyszerüen az adataimat(mindenkori zárók, átlagok, forgalom db-ban ilyesmik) én is letizedelni, illet felszorozni? A karakter cserére gondolok , de nem tom mit kéne beütni. Annak idején valahogy az OTP-t megoldottam, de már nem emlékszem. Nem röhög! Segít!:)
Egyébként valószínűleg én is összeestem volna, ha nem bízok benne, hogy az nem lehet, hogy "csak úgy" 90%-kal kevesebbet érnek a papírjaim. Nem lett volna benne semmi ráció.
Egyébként valószínűleg én is összeestem volna, ha nem bízok benne, hogy az nem lehet, hogy "csak úgy" 90%-kal kevesebbet érnem a papírjaim. Nem lett volna benne semmi ráció.
szóval a mostani helyzet régi áron: kb 100 ftonként vannak ajánlatok 100-200-300 dbok egy-egy szinten. Ha beállnak a megszokott 1000-2000 dbok is (eladóba ellenoldal nélkül), mindenki össze fogja bumblizni magát! :)) Így is hülye érzés, hogy mindenhol többezer db fhb :))
Köszi! Időközben észrevettem, csak elöbb ledöbbentem, és csak utána kezdtem el utánanézni, hogy akkor most mi is van. De azért köszönöm a segítségeteket!
lehet tegnap is csak azért csúszott mert a bizonytalanok adták minden áron, csak nehogy másnap -80% okat lássanak mellette... remélem egyenletesen emlkedni fog...tsak több lesz így a vásárlás véleményete k?
TIPPSAROK