Jóvan, köszi, a Concorde-ot gyanítottam, de most azért nem olyan favorit a papper mint az ezelőtti emelkedésekben, ezért szvsz most talán fennt is maradhat 300 felett... Persze, ha nem vásárolják szét a kicsik
JP aztán mesélj nekünk pár szót a lányodrol!:o) Fotexb e tegnap aki benn volt 290en 100ezer az is sok kicsi volt, pedig én is azt hittem hogy egy nagy itt most a concorde veszegette(ő veszi három napja,üzeni a barátom) meg a takarék. Szerintünk az erstes megbízó átment a concordehoz csak nem tudjuk hány dbre van megbízásuk lehet a maradék 1millióra amit nem tudott már megvenni az erste, mert ha meglátták a nevét akkor mindenki ráugrott a fotira
vevők 1600-1610, kb 6500 db eladók 1650 és 1645 összesen talán 5K. Erre vki nekiállt odasimulgatni a vételihez 1615-re 100 dbokkal sokat sejtetően, mintha a kicsiket etené és mindjárt borít 1600-ra... csak ennyi. most meg elkenték a száját...
Törölt felhasználó2005. 06. 10. 14:12
"...értem,hanem 1-2hónap,picihalacsk a vettél 16200-nél molt? daxturbo " ha nelem céloztad én nem vettem molt. pplasztikázok 1580valamennyi beszállóval ;)
Szia JP. Nekem nincs ennyi pénzem,de ha meg lehetne dumálni a lányoddal,esetleg nem házasság,hanem csak egy rövidebb időre... Annyim talán lenne... :))))
kb 3 ezer forintocska:)) ezért nem sajnálom annyira még jó hogy azután hagytam el, hogy kedves barátom szülinapjára mrá megevttem a nagy öveg jagert:)) nem is a lé zavart hanem a jogsi személyi lakcímkártya, adó tbkártya bankkártya könyvtári belépők diák meg miegymás, ja és pár névjegykártya meg cím és ezek msot mind viszajöttek még a barátnőm fényképe is!!!:))
TIPPSAROK