Nekm nincs semmi pozim. Gondolkodtam BUX vételen ma a 18000 fölé kitörés miatt, de pullbackben lettem volna hajlandó veni, az meg elmaradt. Most már megvárom mi lesz hétfőn. Tanccsal rágen nem beszéltem én sem. Amikor utoljára beszéltünk, akkor nem volt túl boldog az árfolyamalakulás miatt. Pontosat nem tudok, meg majd ő beszámol, ha akar! Talán a kertben van most is! :)
Szia Janos. Emlekszel meg arra tortenetre amit egyszer a Tancs irt meslet amikor egy ficko szerencstelenul jart mert fogta kotelet vegig. Abban a sztoriban csak a kotel birta ki, minden mas esett bukott, szakadt...Hat uzenem a tancsnak :)))))), hogy birja a kotel a macit.Epp kerdezni akrtam, mi van vele(d is) ?
Szia JP! Most már aztán valld be végre, hogy mit csináltál azzal a medvével! :) Megfojtottad, felkoncoltad, vagy micsoda!? Tancs nem fog örülni, hogy nem szóltál neki hogy kinyiffantottad az egyetlen reményt adó maciját! :o
én azért szomorú lennék, ha bármennyi is elmenne ma a mai nyereségből, sőt még egy kis plusszt is várok, de ma már nem nyitok semmit, csak bambán nézek ki a fejemből :), aludtam vagy 3 órát éjjel, és bontok épp egy Carlsberget az egs-etekre!
:)) Tegnap itthon para az amik miatt, ezt extrapolálta a mai napra, és nem vette észre, hogy Ameróka fordult Greenspan után... Ma gap up nyitások, stb...
Nem zártam, mert nem tudtam volna normál áron. Látszott a piacon, hogy egy egésségtelen short covering volt, ahol úgy ütötték ki egymás stopját, hogy csak úgy dőltek mint a dominó... Nap végére meg fogunk nyugodni remélem. Csak fogyna már el az a fix vevő... Legfeljebb bebukom a mai nyereségemet, de emellett a Foti akkor is szépen hoz :)
TIPPSAROK