Hat meg nem tudom, de amugy BZJ igen is nem is a valasz, bar en ajanlanam, hogy menjunk Bukarestbe mert az nagyon tuti egy balkani hely, az europai kis tigris fovarosa.
Igen, csak JP Nagyváradról jár fel közénk! :) Amúgy mindig a Napoleon-ban vagyunk ha van összejövetel. Akárkit szívesen látunk innen a forumról! (mindig vannak újak)
Én már gondolatban sörözöm is... Este megyünk is! De ha itteniekkel való sörözésre gondoltál, akkor ajánlom figyelmedbe a konferencia című topicot! Amúgy ez érvényes akárki ittenire!!! Jövő hét csütörtök. Ha jól tudom :))) Ugye JP? :)))
Aki csodálkozna a pplast eddigi teljesítményén (az utóbbi 3-4 hónapra gondolok), annak ajánlom figyelmébe a vezetők régóta tartó folyamatos kőkemény (saját pénzes) vásárlásait. (visszakereshető a Portfólión a hírek között...) A legutóbbi 12000 db-os vásárlás tőkeáttétellel ment őszi határidőre. Régóta csücsülök benne nagy lével, nem bántam meg, és ha a bennfenteseket nézem, van még út felfelé. Ez esetben szerintem a grafikon helyett érdemes a főnökök után menni (nekem bejött). Középtávon nekem az egyik legstabilabb és legvonzóbb papírom. Üdv, jó hétvégét minden kedves játszótársnak!
ez nagyon igaz, mert én is kiszórtam igaz nem is volt sok úh rajtam nem múlott, csak azért vettem mert ez votl az első részvényem és ezért megfogadtam hogy mindig lesz a tarsalyomban egy kevés:))
TIPPSAROK