:) thx! majd ha megint lesz egy kis időm akkor folytatom a dolgot,most az elsődleges cél az volt, hogy daxinak ne kelljen álandoan nekem irogatnia hanem saját magátol is fel tudja tolteni a grfaikonját, vagy az elemzéseit, esetleges esszéit...:) igy ha én esetleg nem lennék gép közelbe nem kell várnotok orákat hogy friss daxturbo elemzésekhez jussatok...:))) És nekem se kell tobbet ftp-znem, meg oldalt xerkesztenem a mobilommal...:)
Csak egy kis story: emlékszem, tavaly nyáron elcsíptem egy beszélgetést, két középkorú pasi, az egyik mondta, hogy 8600-ért vett MOL-t. Gondoltam is, hm, most jött föl 6000-ről, hát, ki tudja... Mivel úgy tűnt, nem egy "napizós" típus :), inkább olyan befektetős, elképzelhető, hogy még megvan neki. Az azért nem rossz pénz...
Sok a shortos, nyugodj meg! :) Nem is értem őket, sokan már abban fordulást véltek felfedezni, hogy nem vitte át elsőre a csúcsot a Mol. Szvsz teljesen normális, ha kicsit megpihen, visszaesik a piac, épp ez a jó, az is baj lenne ha függőlegesen menne fel az index.Én sem hagytam magam kirázni a BUX longból :)
Törölt felhasználó2005. 06. 15. 14:05
Tőkeemelés egy econet.hu leánycégben 2005.06. 15 13:48 Az econet.hu közzétette, hogy 2005. május 17-én a 100%-os tulajdonában lévo M-HOLOGRAPHIX jegyzett tőkéjét pénzbeli hozzájárulással 25 m Ft-ról 425 m Ft-ra felemelte. A cég elnevezése egyidejuleg GridLogic Informatikai Kft-re változott. A változásokat a Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság 2005. június 6-i hatállyal jegyezte be.
Törölt felhasználó2005. 06. 15. 14:02
sziasztok! fhb-vel mi lesz? tud valaki informálni?
Hát sajna annyira nem értek hozzá, de az utóbbi pár napban én is figyelem a Fotexet. Én azt látom, hogy ahol nagy tételek vannak, ott igazán nem is akarnak eladni, hanem csak pusztán a könyv miatt tesznek be mások a nagy tételek alá. Lehet hogy rosszul látom, de inkább nekem ez csak inkább egy szimpla árlenyomásnak tűnik. Ha valakinek van más elgondolása érdeklődve várom. 250 körül én is vettem.
Asszem, bazi nagy felhúzás lesz itt nap végén... Reggel nyíltak a shortok, a kérdés az, zárt-e már mindenki... Ha nem, akkor szépen MOL-al tartják/emelgetik a BUX-ot, a többi paper se megy lejjebb emiatt, ergo aki lejebb várná, zárás előtt egyszercsak megunja, és beadja a vételt, és szépen UP. Namármost a kérdés csak az, tényleg shortok vannak-e nyitva, vagy a 18125-ről való visszatérés után már csak longok...
Kedves puleo! A kézilabda már nem Fotex sport.A többivel egyetértek bár egyenlőre Vágóval játszik VG fele sem igaz-t.Az 5 $ helyett még a 2-t sem közelítjük eddig.
TIPPSAROK