Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Nem, a Bajcsyn (az a vásárlóutca itt ha szabad ilyet mondani rá). A helyi Auchan szerintem űbergáz, nagyon romos emberek járnak oda, használhatatlan a közönség.
Az ilyen hozzaszolasok miatt kommunistazhatnak, semmi baj ha valaki befekteto, ez a portfolio, itt mindenki befekteti a penzet, sot minden ingatlan vasarlas egyfajta befektetes, amig objektivan allnak a dologohoz, es a temahoz irnak nincs is gond, egy befekteto sokat lat tapasztal, mas kerdes hogy ide szerintem sokan csak onigazolast keresni jarnak.
Na akkor még vedd hozzá hogy egy negyven (!) négyzetméteres üzlethelyiség a helyi üzletsoron havi háromszázötven fölött van. Nekünk van Pesten Bazilika környéki partnerünk aki annál olcsóbban bérel a Sas utca első szakaszán (az a jobbik része az utcának). Ez itt egy ilyen világ, kicsi a felhozatal, ami van az kdrága.
Na megnéztem Budapestet is már gyorsban, hát nagyon el vagytok ti tévedve ám, arra jutottam. Ott se dobálják ingyen az ingatlant, nagyon nagyon nem. Na puszi lépek, élmény volt.
Na mögnűztöm néköd az üzlethelyiségeket Miklóson. Van egy emeleti szar a helyi behalt plázában az emeleten, pénztemető, havi 825 000, meg egy tíz négyzetméteres kirakodóhely a helyi ocsmány piacnak nevezett favella területén 25 ropiért. Ennyi az össz üzlethelyiség az ingatlan.comon, úgyhogy 90-ért az én helyiségem maga a főnyeremény, ha nagyon erősködnék rajta lazán elmenne 160-ért vagy többért is. Egyszerűen rendkívül szűkös erőforrás errefelé az ilyen.
Meg is néztem, Szigetszentmiklós rossz összeköttetésű félreeső lakótelepén 44 m2 120-130ezer ft per hó. Innen tipikusan Budapestre ingáznak az emberek.
Ja és nagyjából nincs ingatlanos részvétel benne, aki ki akarja adni a valamijét szól annak aki ismer olyat akit érdekelhet és lábon elmegy a hely. Esetleg kitesz egy darab barna kartont colli markerrel ráírva a telefonját meg hogy kiadó. Itt még lakóingatlanból is a Lakihegy felé a város szélén lévő színes lakótelepen egy kétszobás lakás százötven havonta és akkor annak a környékén nincs semmi infrasrtuktúra, Budapestre meg két óra alatt jutsz be busszal. Itt ez így megy.
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik