Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
én is vártam, de nem azt hogy öntik folyamatosan végtelen mennyiségben, hanem egy leszúrást és vissza 9200-300-ig legalább, halálból megmentve ehelyett alázárt a 200 naposnak ejj Ricsi, van baj
Őszintén szólva vártam egy ilyen napot, de csak valamikor május-június tájékán. Ha nyitóban kiütik a következő certit kb. mennyi lehet a maradványa, 400 ft? (persze az is lehet, hogy nulla, mert az Erste előbb rázúdítja a piacra és csak utána tud elszámolni).
egész egyszerűen nem értem mi a fene van....csak azért mert agyarország? itt egy k.vajó cég és ott tart mint másfél éve, 22' decemberben ugyanitt volt az ár..... ez nemnormális...és még ott az infláció is...nevetséges az egész
Törölt felhasználó2024. 04. 16. 17:30
Mivel nem volt hír srv-ről, így a shortosok bátrabbak lettek. Csak kellett volna... Az OTP-t annyira nem tudják leverni, mert van az a szint ahol már veszi a papírját.
nem csak te...én bevallom eladtam valamennyi tl39-et ma...vettem 38-at, de ebből többet mint az eladott 39 darabszám én már abba se bízok hogy az is megmarad ha 9200 lett volna a záró akkor esetleg
A legalacsonyabban vett TL39-en lett ma némi szépségtapasz nyereségem, de így is van még egy valaggal. Nem fogok túl jól aludni ennek tudatában (pláne mert az én döntésem és felelősségem volt megtartani őket, sőt bővíteni a lejtmenetben). Azért dél körül már majdnem elhittem, hogy zárták a nagyobb shortokat.
Ezek az eladók valószínű külföldi megbízók, ők tudnak ilyen tételekben eladni. Abszolút nem érdekli ilyenkor őket semmi, csak menjen a papír. Ellenkező irányban is igaz ha egyszer valamikor megfordul. Kérdés lesz e ilyen a következő hetekben valamikor.
Vettel ma certit ? Ez a 9035 csunya. Csunyabb mint otp. Otp legalabb felpattant mielott esett. Ez esett mielott esett. Otp visszatert a rajtvonalhoz ez meg beleugrott a vizbe. En ezt izrael szamlajara irom
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.