Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
-Erste:-A történelmi csúcsról a 20 napos mozgóátlagig korrigált a Richter árfolyama. A technikai támaszról azonban ismét északnak veheti az irányt az árfolyam, és a következő napokban várhatóan ismét célba veheti a 9.950 forintos csúcsot.Támasz és ellenállás szintek
Egyszer reg amikor az oti fillerekert volt foiskolara jartam gondoltam kene venni reszvenyt , de penzem nyilvan nem volt ra :D azota tizszereztem volna igye legalabb :D
Eccer rég még az előző életemben amikor a Raffi beesett 10 alá, beszélgettünk Bezével, hogy át kéne pakolni oda mindent. Na azt nagyon elqtuk, nem léptük meg! Ilyen ez............
Hat 600 nal beszallni vagy 580 nal 150-170 ponttal tobb profit. Igy 10 ig mar csak 250 maradt. A 420 helyett. Mar nem eri meg annyira rovid tavon a certi. Persze ha valaki vallal kevesebb penzert kockazatot az mas. De high risk high reward a mondas.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.