Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
HT kb ja usa mutatja az iranyt . Strategia otinal ha savozik akkor aljan veszek tetejen eladom a jatszos pakkot . Ha felmegy akkor kb 850 nel realizalom legalabb a felet. Ricsinel jelentest megvarni es realizalni mert nehogy visszaessen mert mindenki realizal en meg csak nezek.
Még volt 1-2 tipp a midcap piacról, Állami nyomda (ami nem állami amúgy), és emellett az Opus lehet még érdekes. Nem tudom mi lesz holnap, én lehet csak csak részvényt fogok venni , vagy nem tudom. A MOL nekem amúgy mindig sötét ló volt, láttam volt róla szó, biztos vagyok benne hogy többet buktam vele eddig mint nyertem.
Akkor jo :) ha ma lemennenk meg vennek tlt :) holnap gondolom veszel kis otit. Ricsi egyelore szerintem koszoni jol van, felfele megy ott nem bovitenek mar. Max ha meg megallna.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.