Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
https://www.tradingview.com/x/KyrrSNTc Velemeny ? Ha atvinne a 850 et utana effektive 950 ig felszaladhatunk gyorsan , es onnan mar forgalom kerdese a 10k . Elvileg mar holnap meglehetne a 850 utana meg a 950. Meglatjuk.
Te is láttad, hogy ma 500 db-ot tettem be 1400-ra vételre, direkt azért, hogy ne szóljanak meg mindenféle orkok, hogy kibic vagyok. A szándék megvolt...... :)
Aki bátor volt és shortot nyitott 9900 fölött és eladta 600-700 között az nagyon jól járt, de ennek szerintem most egy ideig vége, mert ismét irányt váltott az árfolyam.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.