Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
beragad a fenét, két hete nem jó a frissítés a netbrokerben, a kötéslisták is hiányosak, nem hozza le és nem frissíti az adatokat! Minden nap más papíroknál nem jó az indi és "beragad".. :) Jeleztem többször nekik, de hiába..! Vérlázító amit csinálnak!!
Idén lehet hogy nem, de akkor jövő évet kezdjük egy 9500ig tartó nyomással. Nekem nagyon arra hajaz a mozgása. Ha megvalósul az azért lenne jó, meglátásom szerint, mert akkor oda egy jó ideig már majd nem térne vissza, így jó vételi lehetőség lenne. Ezután jöhet a 2024 év ismétlése, egy 12e-es csúccsal(2025 év végére.)
szerintem az nem úgy lenne....amikor várható egy nagy hír, akkor előtte jönne a hetekig érthetetlen fel, amikor a bennfentesek már tudják az infót.....
Azért ez az álom nem lehetetlen. Nézd meg mi történt a novo nordisc árfolyammal. A Richter pedig elég jól investal!! Előbb utóbb csak kijön egy földrengéssel most hogy a komoly szakik is azt mondják hogy 10 éven belül meglehet a rák gyógyszere is pl... Az AI megjelenése pedig gyorsíthatja a dolgokat!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.