Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Szerintem szintet lép a Richter, az eddigi 9000 Ft lesz az új kalap alja és hát a teteje valahol 13-14 között a következő fél évben és utána ezek között ingadozhat egy ideig. Én erre számítok.
Én új fiú vagyok itt, és azt látom hogy sokan rendszeresen kiesnek a bizniszből és egymást ostorozzák. Van ennek értelme szerintetek? , - inkább segítsük, tanítsuk egymást, elvégre mind ugyanazt akarjuk. Pénzt keresni.
OFFAmúgy meg: a fuvarozók mikor követtek le bármilyen árcsökkenést üzemanyag téren? Mikor hallottál olyan hírt, hogy a pékek csökkentik a kenyér árát, mert olcsóbb lett az energia? Mind csak emel-emel, ha emelkedik a jövedéki adó, ha emelkedik az energiaár, stb. stb. Egy szaros valutaváltó ugyanígy, azt csinál amit akar. Csak ő járjon jól az a lényeg. És honnan van pénze? Onnan, mint neked részvényed, egy eladótól.
A Richter Gedeon Nyrt. bejelenti, hogy a 2023. április 6-án indított részvény-visszavásárlási
program keretében 2024. január 3-án 45.000 db saját részvényt vásárolt a Raiffeisen Bank Zrt.
közreműködésével a BÉT-en 9.121 Ft/db átlagáron.
Sziasztok Valaki elmagyarázná a valutaváltók hogy működnek? a háttér érdekelne. Mikor én bemegyek váltani pl huf ról eur-ra, ők azt hogy bonyolítják le a világpiacon? Érdekes hogy nem követik lefele most az esést ugyan annyin vannak mint tegnap mikor 381 körül volt az árfolyam.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.