Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Mongyuk nem tudom, hol van itt extraprofit. A Cariprazine lenne? Ezt úgy hívják, lopás. Vagyis rablás, mert a lopáshoz nem kell jó pofát vágni, amíg zajlik. Amíg az oroszok itt voltak, sem gyakran történt ilyen. Inkább a 2. Világháború környékén. Undorító. Úgyse lehet mit tenni. De hát mi szavaztuk meg ezeket.
Ebben az a félelmetes, hogy nemcsak a tőzsdei cégek vannak kitéve a zsebdiktátor napi szeszélyének, hanem a kis magáncégedet is akármikor kicsinálhatják, elvehetik tőled.
Erre Te is tudod a választ. A lóf@sznak is van vége, hihetetlen, hogy ezzel a lépéssel kivégzi az összes bluet a különadóival. Nálam 9000-nél volt ellenállás és ott eladtam. Tegnap csak este néztem rá és soknak találtam egy nap alatt korrekciónak, de nagyon sokan tudták a különadót, mert világosan mutatja az árfolyam. Ugyanaz, mint a Molnál, hogy nem tudsz tervezni, mert a meccs közben simán megváltoztatják a szabályokat. Sajnos amíg Orbán nem takarodik el, erre kell készülni, csak nem lehet.
OTP, MOL, RICHTER adókkal agyonverve. Waberer, Masterplast, Alteo, NER által bekebelezve. Maradt még valami a BÉT-en amivel érdemes kereskedni? Nehogy az Opust írjátok. :) Ekkora rohadt tolvaj banda még sosem volt az Ország élén pedig az elődjeik sem voltak piskóták. Amúgy most hogy a cégeket lehúzták, jöhet újra a lakosság. Jönnek majd újra az egyik nap kitaláljuk másnap bevezetjük okosságaik.
Ez is tévedés, hogy egy darabig semennyire se..... A kifosztás folyamata több lépcsőben zajlik, ezek a lépcsők beetetés és lehalászás szerint ismétlődnek.... Jelenleg beetetés folyik, utána ismét a lehalászás következik.....
Javasolnám megnézni, hogy milyen hatása volt és hány %-os esést jelentett a korábban kisulytott extraprofit adó a sorstársakra: MOL és OTP a következő kereskedési napokon?
Richter kivégezve..... és a többi gyógyszeres.... Rabolnak ahonnan tudnak.... Arra leszek kíváncsi, hogy mennyire fogják megszopatni az állampapírosokat....
Hogy rohadnanak már meg komolyan mondom, de akkor se fogom a pénzem a rohadt állampapírjukba rakni! 😡viszlát bét és remelem visszlát M.o. is az utolsó kapcsolja le a villanyt ha még marad itt normális eszű élőlény ebbe a szétrabolt országba! Ja és persze hajrá Magyarország, hajrá fidesz!
El kell a hagyni a BÉT-et, egy tolvaj banda lopja a befektetők pénzét. Az állampapírnak mikor veszi el 20 %- át, s teszi valami nemzetmentő alapba? Békekölcsön mikor jön? Gazsi elemébe van, súg neki a letöltendő börtönre ítélt szökésben lévő hernádi, meg a tiborc vejkó. Haza jött a lánya is, a kertek alatt nézi mit lehet még ellopni az agymosott magyartól!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.